ty kravo snad ho najdu bylo to s ciny, hledal sjme hodne dlouho mam jich doma vic , ale ani jeden nebyl vodotesnej a hlavne oranzovej nakonec sem vybral decentni cervenej
mam ted objednyny jeste dva do zasobvy kdyby nahodou
Upravil schrek dne 24.03.2014 18:28
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
servisak napsal:
To je tak dobry k prehrivani oleje.
Má to i Ruda.. a olej se mu co vím já nepřehřívá.. a bylo to konzultováno s Tondou.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
No v zadnym pripade ti do toho nechci kecat a kazit ti radost, ale tam by se vzduchu branit nemelo Servisak ma pravdu.
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
Ale no tak, nebuďte zbytečně paranoidní - nezakrývá to nic jiného než kousek předku prsou. Podívejte se, kam až jde originální plech, na který to má Vojta (a i Joe) napojený. I ten originál jde až skoro před svody a o proudění přímým náporem vzduchu přes žebrování na olejové vaně jako třeba na R1200 nemůže být ani řeč. Joe si to takto udělal už před několika lety a najel s tím desítky tisíc kilometrů a nic se víc nehřeje - a to byla spousta výletů v horku /Albánie, Makedonie, několik offroadů v Rumunsku, Francii atd. atd./ a teplota spíš víc vyleze mě a ostatním z party na R1200GS/GSA než Joemu na 1150. Fotek s tím prodloužením šusplechu je na netu spousta, takže to asi není ojedinělé - před prsama je stejně blatník a kolo, takže do těch míst dát kus plechu zas tak moc zásadní není. Když vezmete v potaz, co si dají lidi za utemovaný mřížky před olejový chladič a to bych bral spíš jako problém v odchlazení motoru.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...