ty zase dalsi zlodej zasranej , nejlepsi je mu napsat ze si proi ni osobne prijedes kamkoliv i do Anglie a uvidis uz neodepise
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
LukyGs napsal:
Vidím že někteří ještě rádi věří na pohádky a milerádi vyhazují love z okna. Takovýma inzerátama se nemá cenu vůbec zajímat
Spíš by na ně chtělo upozorňovat na správných místech. Ale otázka zní - co je takové správné místo? Nahlášením na Motorkářích se ničeho nedocílí, když jsem to jednou dělal, jen mi napsali, ať zahájím spor.
Už jsem dvakrát řešil s podobným pánem nákup auta.Jsou to normální h.o.v.a.d.a co zkouší jak je kdo naivní a pošle jim peníze.Dal jsem to sem,aby si někdo nemyslel,že je to nějaký dobrák,kterému nezáleží na penězích.Tomuhle na penězích záleží až moc!!!!!
Nevim jak ve kterym ale v Olomouci v Tesku maji slevu na videokameru Kodak Zx5 sport 50% cena je 1350,- pokdu si dobre pamatuju
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
nevím GoPro white má integrovaný wifi modul a stojí o dvojku víc... mám takový dojem, že GoPro již poskytuje i tříletou záruku..
Upravil HonzaGS-SV dne 16.12.2012 20:18
a až bude čas - tzn. asi o vánočních svátcích - bude seznam doplněn o další a další.. bude toho docela hromada.. některé věci až s 80% slevou.. třeba tam někdo najde zrovna to, co by se mu mohlo hodit..
a až bude čas - tzn. asi o vánočních svátcích - bude seznam doplněn o další a další.. bude toho docela hromada.. některé věci až s 80% slevou.. třeba tam někdo najde zrovna to, co by se mu mohlo hodit..
Už aby to tam bylo a nejlépe na 650 GSo potřeboval bych si udělat radost s hromadou dílů.
F 650 GS (00)
nechci zklamat, ale jedná se spíš o díly, které někdo objednal a neodebral, nebo o díly, které leží skladem dlouho nebo byly objednány omylem a neprodaly se.. všechno je ale hluboko pod nákupními cenami a třeba je nakonec někdo využije.. je toho docela dost tak jen zpracování a inventura chvíli trvá.. Už jen proto, že se jedná hodně o díly na auta (cca 95%) a vše se musí roztřídit, popsat, nacenit..