Fanos Rusicka napsal(a):
Taky vyjíždíme do ŽĎÁRU na zavírání.Prezi kam vyrážíš??
Vy jste byli ve Žďáru na akci od THREE BITCHIES? nebo jak se ty coury jmenujou? Já tam byl taky a se mnou Starosta.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
to Prezi : šak jsem taky nereagoval na Tebe
Upravil Kubrt dne 31.10.2009 18:28
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Dnes jsem nakonec upravil trasu na Vysočinu, cestou zpátky se v Brně připojil Randolf a zajeli jsme do Buchlovských kopců k Trampovi. Dal si tam výborný guláš,ale nechal všechno maso.. jestli on nebude vegetarián jako Hicks)
Jinak dnes přes 300 km...
Pro velký uspěch (pouze dva pády) zopakuji akci "Trénování na Saharu" v lokalitě Pánov u Hodonína. Bude to zítra-neděle 1.11. v 11hod.,tak jestli se chcete někdo přidat... Doporučuji TKC nebo Karoo nebo něco podobného. I když kolega s 1100 na Touranckách to zvládl taky.
Mikes
Nově s KTM... :-)
to Mikes: moc by mne to lákalo a hned bych se přidal, ale k Hodonínu se zítra nevydám - je to "zruky" ...ale pokud budeš akci opakovat někdy zjara, docela rád bych přijel
to 3X: myslím, že je třeba využít každého hezkého dne, tak bych na nějakou pohodovou "okolokomínovku" vyjel ...plán nemám, snad jen že bych vyjel okolo 10:30hod. - zbytek domluvíme ráno?
Fanos Rusicka napsal(a):
Kubrt-jo všiml jsem si tvojeho Advíkabyl jsi jedinej s tímto strojem.
Prezi-tak s Qwertíkem se ti zalíbilo jezdit,jo??Tam je hezky,že?
Fanoši ty advici tam byly dva alespoj já je tam viděl.
to 3X: no jo no, ty jsi se neozval, tak jsem jezdil mlze a sotva 3 stupních ...za sluníčkem jsem se musel vyšplhat až do kopců nad Bystřičkou a Valašskou Bystřicí
to Fanos Rusicka: jo jo, parádně
Upravil prezi dne 01.11.2009 20:17
to prezi: do 10h jsem se dívál, jestli jedeš, v 11 vyjel a motal se po kopcích u Kojetína a Straníku, pak přes Pernou do St. Jičína, kde už bylo pod nulou a neviditelno a pak jsem jezdil po loukách za Rybím - slunce a teplo (3C )
takže stále kolem dokola, ale dnes jen lehce přes 100km
škoda že jsem měl dnes football. taky bych nejradši vyjel jak vidim tak jste mravně pojezdili ted budu čekat zase až na wikend
2009-2012 Bmw F650GS DAKAR 2000
2012 - ? ? ? Bmw R 1150 Gs Adventure 2002
2021 - ? ? ? Tenere 700 2021
2024 - ? ? ? Exc 450 F - 2023
Snad tento týden přijde blinkr a o weekendu snad taky něco pojezdím....škoda že to tento weekend nevyšlo...bylo pěkně...*pissed*
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...