Tak se taky pochlubím.
Nedělal jsem to přímo já ale bylo to dle mého návrhu díky tomu že skoro nikdo nenabízí držák s kanystrem na 3L a když jo tak za nesmysl peněz
LukyGs přiložený následující obrázek:
Ten kanďák na 3L paliva má luxusní víčko takže neproteče a super těsní.
Celý mě to na jeden kus vyšlo na 500kaček, mám dohromady 4 kusy od všeho aby mě to vůbec udělal kamarád
Pokud by někdo chtěl tak mám ještě dva kusy navíc a nechám to celé za 500kč. kus = 1držák+3L kanystr včetně popruhů a spon. Ty popruhy jsem si dal schválně zelené ale mám i černé
LukyGs přiložený následující obrázek:
LukyGs napsal:
Celý mě to na jeden kus vyšlo na 500kaček, mám dohromady 4 kusy od všeho aby mě to vůbec udělal kamarád
Pokud by někdo chtěl tak mám ještě dva kusy navíc a nechám to celé za 500kč. držák+3L kanystr včetně popruhů a spon. Ty popruhy jsem si dal schválně zelené ale mám i černé
LukyGs napsal:
Pokud by někdo chtěl tak mám ještě dva kusy navíc a nechám to celé za 500kč. kus = 1držák+3L kanystr včetně popruhů a spon. Ty popruhy jsem si dal schválně zelené ale mám i černé
ČLOVĚČE JÁ MÁM PŘESNĚ TO SAMÉ..MYSLÍM DRŽÁKY, KOUPIL JSEM JE UŽ SE STARŠÍMI KUFRY A JE FAK ŽE TEN KANYSTR TAM PADNE JAK ULITEJ A SUPER TO DRŽÍ, KOUPIL JSEM HO TEDA ZVLÁŠŤ, ALE TO JE STANDART, MAJÍ HO VŠUDE.
schrek napsal:
Tak par foto jak dopadlo zrozeni meho TOPCASE, posudte sami, kombinace hlinikovyho kufru na zakazku, systemu uchyceni SW-MOTECH a origo zamku BMW
Díval jsem se na ten kufr už v příspěvku na tvou slezinu.Ty bočáky by to chtělo taky do té bílé.Nějak to vymyslíme.Ten horní je v komaxitu?
.
protoze
1. bych ho musel kupovat coz je otazka cca 1500,- to by ani tak nevadilo
2. plotnu jsme tam mel a tak sem chtel vyuzit stavajici
3. plotna SWMOTECH je variabilni na asi 6 druhu kufru , to jen kdybych se zblaznil a kazdej rok menil jinou znacku
4. nejpodstatnejsi je, ze sem nesehnal nikoho a stale heldam kdo mi nakresli v CAD ty spodni uchyty co jsou na origo kufru (takovy ty zobacky) stejne jak jsem si obkreslil SWMOtech, popripade mi nekdo zapujcil origo kufr na 14 dni a ja si to necham zpracovat
5. stejne bych musel resit uchyceni k nosici jelikoz mam kufr delany na zakazku jinych rozmeru a pridrznik by nedosahl k trubce na nosici
Upravil schrek dne 27.04.2014 23:24
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček