Tak třeba já jsem připraven na to,že budu abstinovat a budu se věnovat sportu.Ze základu měním přístup k životu a jeho stylu.Přesáhl jsem určitou hranici/věkovou/a s tou přišel i rozum.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Tak třeba já jsem připraven na to,že budu abstinovat a budu se věnovat sportu.Ze základu měním přístup k životu a jeho stylu.Přesáhl jsem určitou hranici/věkovou/a s tou přišel i rozum.
Ty vole Kašák se zbláznil!! Tomu nevěřím ani minutu!
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Libore tomu stejně nikdo neuvěří. Já nepiju akorát kvůli práci- od neděle sem neměl ani jedno pivo.Když nepočítám dvě nealka,
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Tak jsem se na tom Kaprunu byl podivat a je to nadherne mistecko.A nasel jsem to bez navigace a trefil jsem i prijezd k chalupe po louce.A v Olesnici se normalne lyzuje a maj to slusne zasnezeny.A hlavne i pro pesi je kam se jit podivat.
Kasaku taky menim pristup k zivotu!Uz nechodim tak brzo spat!Na posledni akci jsem vydrzel az do konce,to jest do 3 do rana.Servisak potvrdi. Dneska jdeme na ples,tak zitra poreferuju.Jo Aldo(organizator Kaprunu)jde se mnou.Tak se v tom novem pristupu k zivotu budem navzajem hlidat!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
TOLI napsal:
Libore tomu stejně nikdo neuvěří. Já nepiju akorát kvůli práci- od neděle sem neměl ani jedno pivo.Když nepočítám dvě nealka,
Nekecej,ty nepiješ,protože ti to zakázal taťka.Já přestal z přesvědčení,že je to jed a musím se mu vyhýbat.Zítra jdu ke spovědi,jsem někdo jiný.Nepoznáte mě a třeba se mnou nebudete chtít kamarádit.Ani nezkoušejte mě stáhnout zpátky do bahna zhýralosti a jiných radovánek.Přemýšlím taky o tom,že přestanu jíst maso,ale to vyžaduje velké sebezapření.
TOLI napsal:
Nekecej,ty nepiješ,protože ti to zakázal taťka.Já přestal z přesvědčení,že je to jed a musím se mu vyhýbat.Zítra jdu ke spovědi,jsem někdo jiný.Nepoznáte mě a třeba se mnou nebudete chtít kamarádit.Ani nezkoušejte mě stáhnout zpátky do bahna zhýralosti a jiných radovánek.Přemýšlím taky o tom,že přestanu jíst maso,ale to vyžaduje velké sebezapření.
hochu,Ty máš tak měkkej nos,že bych Ti skrze něj mohl šáhnout až na druhej konec hlavy
Ale pobavil jsi,takhle po obědě
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kasaku ja ti to verim a schvaluju!
Pustte si TOHLE .Kliknete si na to lezaty K a pochopite,proc uz Kasak nechce chlastat!
Jsem rád,že se bavíte,vý alkoholíci.To je samý ples,candrbál a jiné prostopášnosti a potom ani nevíte co děláte.Toho se musíte vyvarovat,jinak po vás sáhnou mocnosti pekelné.
TOLI napsal:
Jestli přestaneš pít,tak to ještě zkousnu a kamarádit s tebou budu,ale jestli přestaneš jíst maso,tak tě neznám,protože to bys zp.i.č.ovatěl a byl bys jak Hicks
Upravil Mr GS dne 12.02.2011 13:56
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Osmikila jsou luxusni!Ale misto F musis mit R a misto GS nejlepe G/S!
A to nemluvim o verzi PD.
Foto obyc provedeni.
vevis přiložený následující obrázek:
[21.69Kb]
Upravil vevis dne 12.02.2011 16:19
Kasak napsal:
Nevíte náhodou někdo o pěknym osmikile.Chtěl bych to vyměnit ať to mám komplet.
Tak toho se vůbec nebojím Jen bys na to sedl a hned bys litoval
Pak by ses musel jít ožrat a potom bys měl šílenej hlad a sežral bys půlku prasete,dva řádky brambor a byl by z tebe zase ten správnej kašák
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA