Přes Marka jsem koupil stativ. Doma jsem měl nějakou Hamu s kulovou hlavou za 690,-, hrůza, ale nic lepšího jsem nikdy nevyzkoušel. Pak jsem u Marka zahlédl Manfrotto a zamiloval jsem se. Těžký, dost velký, ale skvěle stabilní, dá se nastavit pro třímetrového fotografa, má spoustu poloh včetně horizontální polohy středové trubky. A k němu měl Marek třícestnou hlavu, taky velkou, ale skvělou. Hodil jsem to za hlavu, dokud mi Marek nenapsal, že by věděl o stejném na prodej. Pár dnů jsem váhal a pak ho koupil, bude se hodit i na filmování záběrů z jednoho místa, i díky hlavě otočné v jednotlivých směrech.
Ivan přiložený následující obrázek:
Marku, bohuzel doba pokrocila a hranice uz nejsou nikde...tohle je teda extrem, ale spis to beru jak humor.
Co me spis prekvapuje a zarazi, kolik je tu radoby svatebnich a jinych fotografu (foceni deti, tehotnych atd.) kde kazdy kdo si koupi v alze zrcadlovku, je najednou nejlepsi fotograf, zalozi si stranku na FB a nabizi foceni za penize...temer ve vsech pripadech to ma stejnou sablonu: Jmeno Prijmeni - Photography/Photographer.
To potom nestacim zasnout ze si za jakesi slataniny a preefektovany hnusy nekdo rekne o penize a ze se tim potom jeste nekdo chlubi...
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz