Když mi to vyjde,tak se odpoledne stavim,ale nic neslibuju.Budeš doma? Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
lidem ze squatu věřim nnejvíc tak se ptám tady, Vybírám pneu na cestu do Finska, silniční.
které pak byste zvolili?
v merku mam Metzeler Tourance (protože už se je měl, dost vydržely, ale od té doby jsem jezdil jen na špuntíkách) ale dám na doporučení.
další varianty Tourance EXP, Conti Trail atack, Anakee2.
tak návrhy?
děkuji Vám stotisíckrát ------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Urcite ne tourance EXP.Na ne kazdy nadava.Ty Conti to je spica na mokru i na suchu,ale opravdu na silnici.I kdyz sotoliny se na tom daj jet taky.Tourance klasika dobry,velkej najezd,ale anakee jsou podle mne lepsi na mokru.Anakee je proti tourance asi o neco lepsi,ale predpokladam ze maj mensi najezd.Co se najezdu tyce,tak ti vyhovuji vsechny.Jestli chces jezdit hlavne silnici a rychle,tak bych volil conti nebo anakee.Jestli na pohodu a kochacku,tak klidne tourance.
díík za rady a návrhy, Tourance nejspíš vítězí, ikdyž sem chtěl vyzkoušet něco dalšího. Ve Finsku se mimo silnici asi těžko podívám. Zkusim jestli je v pneuservis červený bude mít k dispozici. Mam jenom jeden konkrétní den na přezutí a to je v pátek 18.5. v sobotu ráno už vyrážim směr TRAVEMÜNDE, Německo, na lodičku.
Volba dvě bude nejspíš Anakee
díky
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Mám anakee2 a na mokru se na ně nechá spolehnout. I v tom velkym testu z mottoradu vycházeli nejlíp na mokru.V těhle severskejch zemích chčije celkem často ne?
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Jo tady v létě zase tak moc nechčije, asi tak stejně jako v čechách.
Je ale pravda že ráno mam zamrzlý sklo u auta ale lidi už začali přezouvat gumy z hřebíkama za letňáky tak snad už sněžit nebude
Já jsem měl i ty EXP a nestěžuju si...naopak,půjdu do nich zase...až nebudu potřebovat špunty a až sjedu ty poloviční anakee 2 na kterých mám 10tis.a čekaj v garáži
Anakee jsou rozhodně lepší v tom,že jsou dvousměs a i po těch 10tis.jsou pořád kulatý,což je nevídanej jev,ale zase u EXP se mě nikdy nestalo,aby uchcaly za sucha ve velkým náklonu pod plynem...u anakee se mě to už párkrát stalo,ale zase se chytly,takže z toho nebylo víc,než jen proužek na trenclích
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Petře, řekni mi ještě kde si kupoval tu plachtu přes motorku? dá se objednat přes net? To je další věc kterou budu muset vyřešit ještě než přiletim.
respektive budu schánět plachtu na moto a nepromok na mojí osobu přičemž nevim jakou velikost.
kupoval jsem ji v Crudimi v motoschopu...což mi připomíná,že jí dlužím ještě Tolimu ,takže tam asi v pátek pojedu.Chceš ji vzít taky?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA