Mr GS napsal:
nějakej,takže klidně 1-2
to už jsou lepší ty akakee,kde mám 10 a jsou na polovině vzorku,takže teoreticky daj ještě tak 7-8 a jsou pořád kulatý,takže tam snad nebudu mít oskenovanou tu dálnici,jak ty uprostřed
Se nediv...když jezdím pořád Č.B.-Machov a zpět...samej přesun...
ty seš,jak ten Toli...vy si neumíte ten přesun vychutnat a zpříjemnit nějakým řízeným blouděním
Řízený bloudění jsem jel včera od Tondy...halelujah Mapsource...takový bomba silnice co jsem si včera projel...kdybych si to nezadal den dopředu do navi,tak bych tudy nejel a o hodně přišel...škoda jen,že jsem měl zadní gumu v "horším" stavu,tak se to nedalo užít na 100%...ale fakt parádní projížďka...jestli budeš hodnej,tak Tě tam někdy vemu...
Mr GS napsal:
nějakej,takže klidně 1-2
to už jsou lepší ty akakee,kde mám 10 a jsou na polovině vzorku,takže teoreticky daj ještě tak 7-8 a jsou pořád kulatý,takže tam snad nebudu mít oskenovanou tu dálnici,jak ty uprostřed
Se nediv...když jezdím pořád Č.B.-Machov a zpět...samej přesun...
ty seš,jak ten Toli...vy si neumíte ten přesun vychutnat a zpříjemnit nějakým řízeným blouděním
Souhlas, to sou pořád jen pečlivě naplánovaný trasy, aktualizovaný navigace a nedej bože abych si zajel
ps: já bych tu polní cestu ani offroad nenazýval
Upravil falcons dne 09.05.2012 21:58
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Neloudim,na ženský víš co... Motorku ukázal,ale ségru ne?
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
No hergot nic nestíhám dneska sme se sejřili celej den v přelouči s instalací.Předek budu muset přezout až na krocanovi Ještě že se spí v chatkách zejtra večer má bejt pěkná čina.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI napsal:
No hergot nic nestíhám dneska sme se sejřili celej den v přelouči s instalací.Předek budu muset přezout až na krocanovi Ještě že se spí v chatkách zejtra večer má bejt pěkná čina.
Heeeej,Tys byl v mým revíru? Kde jste co montovali?
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
TOLI napsal:
Heeeej,Tys byl v mým revíru? Kde jste co montovali?
V přelouči ze sila na nádraží sme instalovali novou anténu, vykloněnej z okna v poslednim patře toho sila
Dneska sem vyrazil na dakarovi no a výsledky teda nic moc chladič teče jak cedník, levá šavle chčije jak svina ,do toho to kvůli tomu ani moc nebrzdí. No hnus .Máte někdo zkušenosti s takovým tim chcancem do chladiče aby to neteklo?Dírka je tam asi malá.
TOLI napsal:
Dneska sem vyrazil na dakarovi no a výsledky teda nic moc chladič teče jak cedník, levá šavle chčije jak svina ,do toho to kvůli tomu ani moc nebrzdí. No hnus .Máte někdo zkušenosti s takovým tim chcancem do chladiče aby to neteklo?Dírka je tam asi malá.
Jojo...buď chcanec a nebo prášek. Funguje to a mechanici si to hóóódně u nás kupovali.
TOLI napsal:
To mi povídej Já jsem se byl projet na dakarovi v pondělí a jediný štěstí bylo,že jsem mířil k Milanovi,protože když jsem tam dojel a stěžoval si,že mě nějak nebrzdízadní brzda,tak jsem položil nohu na zadní brzdu a lup a tekla z hadičky brzdová kapalina.Hadička děravá,ale naštěstí mě Milan hnedka objednal pancéřovku a hned ve středu jsem si pro ni jel.Sice stála litr,ale stát se mě tohle na krocanovi při brždění,tak už jsem v někom nebo ve křoví
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA