Nazdar,hošani dlouho koukám po skůtru samozřejmě že BMW.Máte někdo nějaký zkušenosti s C1.Chtěl bych ho koupit na ježdění do práce.Dík za poznatky beru obé.
bubak
Sharki napsal:
Nazdar,hošani dlouho koukám po skůtru samozřejmě že BMW.Máte někdo nějaký zkušenosti s C1.Chtěl bych ho koupit na ježdění do práce.Dík za poznatky beru obé.
Joo to by se mi taky líbilo,je to tak ošklivý až je to hezký ale zkušenosti žádný nemám
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Sharki napsal:
Zavolej přímo Cyrilovi do Cyrilmoto. U něho jsem jich viděl několik, je hroznej sběratel všeho co má znak BMW jsem na tom u něho seděl a strašně se mi to líbí! Střecha (prej opravdu do něho neprší), nemusíš mít přilbu, je tam bezpečností pás
Cestou z Krocana sem vymrzl jak už dlouho ne- před libercem sem si musel udělat kompaňéro (navlík sem na sebe vše co sem měl) No a umejt ty hovna z motorky to byla taky teda prácička.
Báwo ukazovalo par km po odjezdu jenom 2 nad nulou.Zlaté vyhřívání ruček!My ještě projeli Orlické hory.Bahno už jsem opláchl,ale pořádné mytí až nebude venku kosa.
Adventure Sport&Superbike&Pure Enduro.Make Life a Ride.
Byla to pecka ale kdyby kluci tolik nepadali tak bych se tolik nenadřel Těšim se na mařovi fotky alespon z tý první půlky.Ta druhá byla teda výživnější.Mě to fakt bavilo a užil sem si to.Škoda že večer byla únava silnější než chuť
Mě dneska vytáhli do Prahy na výstavu Human body.Výstavka celkem ušla,ale pořadatelská činnost katastrofální.Půl hodiny anatomie za 350 a pár vyvržených Číňanů.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Mě dneska vytáhli do Prahy na výstavu Human body.Výstavka celkem ušla,ale pořadatelská činnost katastrofální.Půl hodiny anatomie za 350 a pár vyvržených Číňanů.
No a který maso je teda nejlepší? Kdybych náhodou někdy někde ztroskotal
Kasak napsal:
No a který maso je teda nejlepší? Kdybych náhodou někdy někde ztroskotal
Přeci z kýty,tam je největší sval.A hned potom z mladého býka,kdybys ztroskotal v Argentině.
Když je hlad,je i husa dobrá.
TOLI napsal:
Byla to pecka ale kdyby kluci tolik nepadali tak bych se tolik nenadřel Těšim se na mařovi fotky alespon z tý první půlky.Ta druhá byla teda výživnější.Mě to fakt bavilo a užil sem si to.Škoda že večer byla únava silnější než chuť
Ja mel vsechny pady asi na 300m useku.Ale uzil jsem si to paradne!
Pri miti jsem zjistil,ze mam asi 3 cm prasklinu na zobaku.Je to laminat a dal to nepraskne,ale i tak nevite jak nebo cim to zalepit?Pokud mozno jednoduse.
Hlavně vem slabej vrták a na konec praskliny vyvrtej dírku. Pak se nebude prasklina šířit dál.Jinak jak píše milan ,přelaminovat.
TOLI napsal:
Hlavně vem slabej vrták a na konec praskliny vyvrtej dírku. Pak se nebude prasklina šířit dál.Jinak jak píše milan ,přelaminovat.
OK.Doufam ze s tim vrtakem nenadelam vic skody nez uzitku!Prelaminuju to tak,ze pod tu prasklinu zespoda nalepim kus hadru namoceneho v nejakem lepidle na plasty.To bude stacit.
TOLI napsal:
OK.Doufam ze s tim vrtakem nenadelam vic skody nez uzitku!Prelaminuju to tak,ze pod tu prasklinu zespoda nalepim kus hadru namoceneho v nejakem lepidle na plasty.To bude stacit.
OJÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
... servis a diagnostika BMW Motorrad
TOLI napsal:
Cestou z Krocana sem vymrzl jak už dlouho ne- před libercem sem si musel udělat kompaňéro (navlík sem na sebe vše co sem měl) No a umejt ty hovna z motorky to byla taky teda prácička.
Jo, to jste si asi užili bahna až až. Já byl o víkendu na Šumavě, ale bral jsem to v sobotu cestou tam oklikama, takže jsem ke kámošům na sraz "Káček'" najel okolo 500km - nechcalo pouhých 50km (jinak furt a slušně). Na Horské Kvildě byla taková kosa, že už jsem fakt čekal, že začne místo deště sněžit. Dneska už bylo parádní svezení. http://tonda1200....13.5.2012/...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
já jsem taky při mytí zjistil,že ta tráva na pravým zadním plastu nedrží jen tak,ale je zaražená v prasklině
Jak už se plast nemohl opřít o výfuk,tak to nevydržel a je pěkně prasklej...no,budu pomale shánět a postupně to celý vyměním za modrý
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA