Chlapí v sobotu sem píchnul anakíčko na silnici , oprava v Citroen Benešov stála 180kč s mitaskou se mi to nikdy nestalo. S.eru na michelin.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI napsal:
Chlapí v sobotu sem píchnul anakíčko na silnici , oprava v Citroen Benešov stála 180kč s mitaskou se mi to nikdy nestalo. S.eru na michelin.
Já jednou prorazil podhuštěnou přední ostrou mitasku jinak nikdy nic.Tak sem byl docela překvapenej ,byla tam mezi "špuntama" taková čísa a malá dirka.Opravil mi to hříbkem.
TOLI napsal:
Já jednou prorazil podhuštěnou přední ostrou mitasku jinak nikdy nic.Tak sem byl docela překvapenej ,byla tam mezi "špuntama" taková čísa a malá dirka.Opravil mi to hříbkem.
Já četl "opravil mi to hřebíkem..." ....
Helejď...jak se tomu KTMákovi povedlo zajet do tý bažiny...??
Upravil zetor dne 20.05.2012 20:32
Byl tam sjezd a někdo přednim zastavil těsně pod tim sjezdem.On zamáčkl předek a sesunul se do tý bažiny.Jak se ovšem dostal do protisměru nikdo neví-asi při tom jak to zvedal.
Zetore,nechci tě poučovat,máš svuj rozum,ale nedávej si na každé kolo jinou gumu.Každá má jiný jízdní vlastnosti a je to o hubu.Dej sadu od jednoho výrobce.Liší se to i směsí.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Zetore,nechci tě poučovat,máš svuj rozum,ale nedávej si na každé kolo jinou gumu.Každá má jiný jízdní vlastnosti a je to o hubu.Dej sadu od jednoho výrobce.Liší se to i směsí.
Kasak napsal:
V tom bych problem nevidel.Jezdil jsem vzadu mitas,vpredu metzeler i jine kombinace a nikdy nebyl problem.