Kluci, v Táboře už tři týdny nejde wapka, tak jsem musel vyrazit do sobíku a říkám si, když už to jdu mejt, tak to můžu troochu zašpinit. Parádní večerní zablbnutí.
miraxm přiložený následující obrázek:
To víš,že víme..Suchdolský pískovny,ale jeď s někým,nebo to sám nevyhrabeš. Těsně před vlakovým přejezdem před Suchdolem vjeď doleva do lesa a jseš tam Oťas tam loni zajížděl tu jeho jebku
oranžová dvanáctka
miraxm napsal:
Kluci, v Táboře už tři týdny nejde wapka, tak jsem musel vyrazit do sobíku a říkám si, když už to jdu mejt, tak to můžu troochu zašpinit. Parádní večerní zablbnutí.
V podstate jsem se motal kolem Maršovskyho potoka. Hned za ustrašicema jsem to vzal doleva a pak jak se dalo. Je tam nějaká lesní školka a díra kde hrabou raselinu.. Jen sam si tolik nedovolim vid. Furt se otacim kde je nějakej myslivec s flintou. A kdybych se zahrabal tak sam fakt nehnu.
zdarec na jih,
dejte návrhy termínů. My jsem měli doma nepříjemnou událost, tak jsem tak nějak takovéto věci neřešil/netlačil.
dovču jsem zrušil a ještě nevím, zda-li a kdy pojedeme, tak se tak nějak můžu přizpůsobit
mějte se H
www.jantruhlar.cz
Honza_BMW_VW napsal:
zdarec na jih,
dejte návrhy termínů. My jsem měli doma nepříjemnou událost, tak jsem tak nějak takovéto věci neřešil/netlačil.
dovču jsem zrušil a ještě nevím, zda-li a kdy pojedeme, tak se tak nějak můžu přizpůsobit
mějte se H