První kolo p. Drahoš a druhé zrovnatak (snad...). A jen pevně doufám, že pan nejmoudřejší a nejlidovější Zeman se znova prezidentem nestane...
...songs from the wood make you feel much better...
stejně jak Hix, 1.kolo Hynek x Topolánek.. a ve druhém, pokud bude Drahoš, tak volím toho druhého, bo Drahoš je to nejhorší co nás na hradě muže potkat. Toť má svobodná (zatím) vůle dozajista odlišná od zde registrovaných 6400členů fóra
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
Druhy asi Ovar.. rozhodne ne Drahos ani jiny levicove-liberalni kandát.
hicksi Topola? Toho zaprodance co podepsal Lisabon jenom z důvodu,že kdyby to neudělal tak padne jeho vláda a scháválí to jiná? Ten by podepsal cokoli aby se udržel.
Drahoš je pouze loutka bez názoru.
Upravil GSPETR dne 09.01.2018 12:05
Jo, dejte to Zemanovi. Už dávno je domluvený, že nezávisle na výsledku policejního vyšetřování osvobodí Babiše a tyhle dva zku..syni nám budou kralovat dalších pár let...
pod trvalým dohledem
Miguel napsal:
Jo, dejte to Zemanovi. Už dávno je domluvený, že nezávisle na výsledku policejního vyšetřování osvobodí Babiše a tyhle dva zku..syni nám budou kralovat dalších pár let...
A když to dáte Drahošovi, máme tu Sorosovu univerzitu i s islámem..
Woodman> Babisovo media ho podporuji masivne v kampani. V podstate ho stvorila z uplny nuly, a zrejme nejakym vlivem na jeho zenu (tady jen spekuluju). A Drahos sam si uz v rozhovorech hleda cesticku k ANO (tedy pokud kdy dokazal na neco jasne odpovedet). Pro Burese je to takova pojistka - Zeman nebo Drahos jako president umozni Buresovo komfortni vladnuti, at uz kvuli dohode nebo strachu...
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
https://www.bmwgs...d_id=3364517 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
[quote]Woodman napsal:
GSSG: Proč je Drahoš to nejhorší...?
Zajímají mě argumenty proti mojí volbě...[/quote
Protože ho financuje Soros...stačí ne..navíc se kroutí,jako když biješ hada..bez názoru, jen papouškuje dle toho co mu poradí,.. vím je takových víc, ale multikultSoros to přebíjí
Slavek-xxx napsal:
Woodman> Babisovo media ho podporuji masivne v kampani. V podstate ho stvorila z uplny nuly, a zrejme nejakym vlivem na jeho zenu (tady jen spekuluju). A Drahos sam si uz v rozhovorech hleda cesticku k ANO (tedy pokud kdy dokazal na neco jasne odpovedet). Pro Burese je to takova pojistka - Zeman nebo Drahos jako president umozni Buresovo komfortni vladnuti, at uz kvuli dohode nebo strachu...
Upřímně řečeno nevím, která jsou Babišovo média, ale každého kandidáta "tvoří" nějaká média, ne? Každý z těch devíti musí něco někam říkat... a jak můžou mít média vliv na kandidáta přes jeho ženu to si neumím představit.
V rozhovorech, co jsem viděl, říkal jasně (mimo jiné), že KDYBY na to měl vliv, tak nepodpoří vládu dostrkanou SPD nebo komoušema - to není cestička k ANO... a ohledně toho Babišovo vládnutí totéž: jaký vliv by Drahoš jako prezident mohl mít na vládu, když pravděpodobně (pokud bude zvolen) přijde již k hotovému (tzn. jestli se nepletu, ujme se úřadu až poté, co komouši a espéďáci dají vládě zelenou pod taktovkou pana Zemana... ?)
GSSG napsal:
Protože ho financuje Soros...stačí ne..navíc se kroutí,jako když biješ hada..bez názoru, jen papouškuje dle toho co mu poradí,.. vím je takových víc, ale multikultSoros to přebíjí
Tvou slabost pro Soroša naprosto sdilim.
Soros je cistokrevne, autokraticke zlo. BEZDETNY politicky aktivista, CO NIKDY NEKANDIDOVAL.
17 cm
GSSG napsal:
[quote]Woodman napsal:
Finančně ho podporují další desítky lidí, mimo jiné např.: "...mezi podporovateli najdeme například podnikatele a mecenáše Libora Winklera, který podporuje Nadační fond Neuron pro mladé vědce. Drahošovi poskytl na kampaň 500 tisíc...."
Podpora od Sorose a Drahošovo zájem o přesun Středoevropské univerzity do Prahy pro mě nejsou argumenty proti.
Woodman napsal:
Podpora od Sorose a Drahošovo zájem o přesun Středoevropské univerzity do Prahy pro mě nejsou argumenty proti.
OMG.
Ty se stydis, ze jses bilej? Nebo ti malo nadavaj, ze jses bilej? Mas dceru? Tak si neprej znat sorosovy predstavy KDO by ji mel klatit.
Zadne Marcusovy deticky tu nechci... dobre, ze je Klaus na zacatku vykazal. CEU totiz VZNIKLA V PRAZE... ale Vasek kdysi ty smrdute levicaky vyhnal do Budapesti.
Upravil hicks dne 09.01.2018 16:52
17 cm
GSSG napsal:
[quote]Woodman napsal:
Finančně ho podporují další desítky lidí, mimo jiné např.: "...mezi podporovateli najdeme například podnikatele a mecenáše Libora Winklera, který podporuje Nadační fond Neuron pro mladé vědce. Drahošovi poskytl na kampaň 500 tisíc...."
Promiňte mi lesní muži, ale Soroš je pro mě a nejen pro mě, to nejhorší zlo na zeměkouli...takže to mi fakt hooodně vadí..předpokládám, že jsi bezdětný a je ti jedno v čem budou naše děti a ženy žít..
GSSG napsal:
Tvou slabost pro Soroša naprosto sdilim.
Soros je cistokrevne, autokraticke zlo. BEZDETNY politicky aktivista, CO NIKDY NEKANDIDOVAL.
Soroša a Drahoša do koša
Woodman napsal:
OMG.
Ty se stydis, ze jses bilej? Nebo ti malo nadavaj, ze jses bilej? Mas dceru? Tak si neprej znat sorosovy predstavy KDO by ji mel klatit. ...
Hele čurdo, nepřesunuj tu debatu do téhle osobní roviny! (obzvlášť na "prasárny" v souvislosti s dcerou jsem dost háklivej...)
Netvrdím, že je Soros neomylnej, ale dal a asi pořád dává prachy na spoustu dobrých věcí. Jako každý, kdo něco dělá má příznivce i odpůrce (o tom bys moh něco vědět...). Tvrdím ale, že to, že dal prachy na kampaň Drahošovi není pro mě argument proti volbě Drahoše za prezidenta. Je to dost jasný?
Woodman napsal:
Hele čurdo, nepřesunuj tu debatu do téhle osobní roviny! (obzvlášť na "prasárny" v souvislosti s dcerou jsem dost háklivej...)
NEJSES HAKLIVEJ. PROTOZE PRESNE O TOMHLE TO JE.
A Soroš a spol prave ty prasarny s TVOJI dcerou ... no minimalne nad nimi zavre oci.
Mas syna? Je bilej? Tak to ma problem...
Soros chce naprosto zlikvidovat Zapadni, nedej boze BILOU spolecnost.. a prvni na rane jsou nase deti.
A je mu to naprosto, ale naprosto jedno.
Netvrdím, že je Soros neomylnej, ale dal a asi pořád dává prachy na spoustu dobrých věcí. Jako každý, kdo něco dělá má příznivce i odpůrce (o tom bys moh něco vědět...). Tvrdím ale, že to, že dal prachy na kampaň Drahošovi není pro mě argument proti volbě Drahoše za prezidenta. Je to dost jasný?
na KTERY dobry veci? V zasade jsou to striktne projekty:
- levicove
- erodujici narodni staty
- zpochybnujici v zasade vse klasicke a konzervativni
- jinak skodici
Upravil hicks dne 09.01.2018 17:08
17 cm