GSPETR napsal:
joe> Jak to vypadá s Terra Force na vodníky? Už jsou dostupné nebo kdy budou? Díky
Tak prý jsou v přípravě na výrobu. V současnosti - rozměry 120/19 a 170/17, pomalu nabíhají do výroby E-07 po inovaci. Jak budou na skladě tak to tu zveřejním.
V testu 150/17 a 130/17 taktéž E-07.
Upravil joe dne 24.10.2017 13:05
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Konečně mohu upřesnit cenu za nové E-07 v rozměrech 120/70/19 a 170/60/17. V současnosti by měla být někde kolem 3800,-Kč za sadu. První tři sady budu mít teoreticky v pondělí skladem.
RobocopCAP napsal:
A už máš Joe nějaké hodnocení a srovnání nových E-07?
Ano. V rámci všech testovacích sad je najeto pár desítek tisíc km. Je nutno si uvědomit, že předek je stále v provedení starém (110/19, 90/21). Nové přední jsou jen 120/19. I tak je to pneumatika ze super přilnavostí a dobrou průjezdností v lehkém i mokrém off (dva dny testů při natáčení jednoho projektu). Mínus je velikost nájezdu. Ta bude průměrně menší jak to staré provedení. Pokud tě to zajímá více, klidně mi zavolej. Telefon v profilu.
Upravil joe dne 04.11.2017 07:46
RobocopCAP napsal:
A už máš Joe nějaké hodnocení a srovnání nových E-07?
Ano. V rámci všech testovacích sad je najeto pár desítek tisíc km. Je nutno si uvědomit, že předek je stále v provedením starém (110/19, 90/21). Nové přední jsou jen 120/19. I tak je to pneumatika ze super přilnavostí a dobrou průjezdností v lehkém i mokrém off (dva dny testů při natáčení jednoho projektu). Mínus je velikost nájezdu. Ta bude průměrně menší jak to staré provedení. Pokud tě to zajímá více, klidně mi zavolej. Telefon v profilu.
Jo díky za odpověď. V příštím týdnu se ozvu a pokecáme.
Upřímnost nadevše
joe napsal:
[quote]
V rámci všech testovacích sad je najeto pár desítek tisíc km. Je nutno si uvědomit, že předek je stále v provedením starém (110/19, 90/21). Nové přední jsou jen 120/19. I tak je to pneumatika ze super přilnavostí a dobrou průjezdností v lehkém i mokrém off (dva dny testů při natáčení jednoho projektu). Mínus je velikost nájezdu. Ta bude průměrně menší jak to staré provedení....
O kolik se snížil nájezd? Na "starých" jsem "dával" okolo 13ti tisíc...
Samo, každý jezdí jinak...
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Bude to jak u starých. Někdo 40 tkm a někdo 12 tkm. Průměrně o 15 - 20 procent menší nájezd. Jarda Šíma cesta na Magadan, zadek v provedení Dakar 19 tkm, moto Honda Afrika Twin
Upravil joe dne 04.11.2017 07:47
mirdan napsal:
jak dlouho se bude vyrabet E07 dakar v rozmerech 110/80/19 a 150/70/17 ?
nebo si je radeji objednat na sklad
No, podle mně to pomalu, ale jistě přejde v novou verzi. Další sezóna už bude na nových. Teď jsem ještě něco naskladnil, ale moc toho není.