Hicksi asi bude lepší, když napíšeš Vevisovi a on Ti to sdělí. Někdy člověk nepochopí co jsou lidi zač.
Hlavně ať je Bohůšovi líp. Fak se to tu veseleji čte když přichází dobré zprávy.
Když Bohumil popisoval tu operaci, myslel jsem že to bude brutál zákrok, ale že bude mimo tak dlouho jsem ani netušil.
Doufám, že mu dárky udělají radost a zase ho trochu nakopnou.
Tomáši fakt se Ti to povedlo.
Splněný sen moje 1100GS
bluesbery napsal:
Hicksi, TomášTT v jiném vlákně vysvětlil, kteří lidé jsou nejvíc závistiví a jejich pohnutky..
link pls?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Já už jsem dost starej, abych nebyl tak naivní, ale tohle nikdy nepochopím.
Jak můžou lidi, při přečtení výše vybrané částky, pocítit něco jiného než dojetí a radost z mezilidské dobroty.
Co se těm závistivcům honí v palici? Nechápu a ani nechci chápat.
Ale je fajn, že převyšují dobré zprávy a Bohumil se pomalinku uzdravuje.
Maro, mluvis mi z duse. Tohle je fakt moc.... No, dalsi zivotni lekce.
Hlavni je ted ale Bohumil a aby vse bezelo jak ma az ke zdarnemu uzdraveni a jestli za tu dobu bude potreba pomoct treba jeste hodnekrat, rad se pridam a at uz verejne, nebo skryte a strasne mne tesi, ze to tu tak maji prakticky vsichni aktivni clenove!
Mozna bude lepsi drzet informace pod poklickou, takhle si to ty svine zavistivy budou jeste vic predstavovat a treba se z toho uzerou, nebo je klepne, nebo se minimalne vyspi jeste hur nez ja a protoze jsem prejici, tak jim to ze srdce preju
Upravil morabo dne 24.10.2013 23:40
Maiali nel Fango!
Vevis - jsem připravenej znova přispět, jestli bude potřeba. Nešlo by třeba vytvořit uzavřenou diskusi dosavadních přispěvatelů? O nich si myslím, že když už jednou poslali, tak to nebudou žádní závistivci. (Jste u mně všichni borci na druhou)
vevis napsal:
Tusim predevcirem dorazili penize od IvaBMW a dnes jsem poslal Mildovi penize k platbe inkasa.
Uz nebudu zverejnovat stav uctu ani vysi plateb.Kdo to bude chtit vedet,tak to vetsine z vas rad sdelim v PM.
Duvod je zjednodusene receno takovy,ze uz se i par lidi nemotorkaru z Bohumilova okoli dozvedelo o tom,ze klukum nejak pomahame a neni dobre aby si zde kazdy mohl cist konkretni castky.Dnes se bohuzel vsechno necha vyuzit nebo zneuzit,tak budem trochu opatrni.Stare prispevky s konkretnimi castkami az bude cas vymazu.
Jinak stale jeste obcas pijdou nejake penize a vsem za to velke díky!
ku.va, vime, kdo to je ? No tak k nim prijedeme na na navstevu, treba na nedelni obed
nemuzeme prece nechat takove sv.ne zit v klidu ,
sorry za me vyjadrovani, ale na takove veci jsem hodne alergicky
vyky
vevis napsal:
Tusim predevcirem dorazili penize od IvaBMW a dnes jsem poslal Mildovi penize k platbe inkasa.
Uz nebudu zverejnovat stav uctu ani vysi plateb.Kdo to bude chtit vedet,tak to vetsine z vas rad sdelim v PM.
Duvod je zjednodusene receno takovy,ze uz se i par lidi nemotorkaru z Bohumilova okoli dozvedelo o tom,ze klukum nejak pomahame a neni dobre aby si zde kazdy mohl cist konkretni castky.Dnes se bohuzel vsechno necha vyuzit nebo zneuzit,tak budem trochu opatrni.Stare prispevky s konkretnimi castkami az bude cas vymazu.
Jinak stale jeste obcas pijdou nejake penize a vsem za to velke díky!
ku.va, vime, kdo to je ? No tak k nim prijedeme na na navstevu, treba na nedelni obed
nemuzeme prece nechat takove sv.ne zit v klidu ,
sorry za me vyjadrovani, ale na takove veci jsem hodne alergicky
Myslím, že už to přeháníme my. Třeba to bylo jen nějaké nedorozumění. No a pokud ne, tak nám toho člověka, nebo těch lidí může být tak akorát líto. Nemusíme se tím trápit a kazit tuto "Bohušovou" diskuzi.
Nechme je být. Ať se trápí.
Jinak jsem klidně pro nezobrazování stavu účtu.
Hezký den. Čeká nás super víkend na ježdění!
Už jsem to chtěl napsat, ale nestíhal jsem a Vevis už naštěstí uklidil. Pánové, jakýkoliv příjem, mimo vyjmenované vyjímky je co? Pastva pro berňák. Zůstal bych u dárku a modelu.
Smutné je, že už je to stejné jako za komoušů. Aby člověk zase dával bacha na hubu, na to co napíše, s kým se baví, o čem..... a víc mě děsí, že to není komoušema, ale prostě je to v lidech. Jednou jsem slyšel definici obyvatele české kotlinky - jsme voříšci evropy. Každej národ a nájezdník tu kus nechal a jako celek takový asi opravdu budeme. Inteligentní, vychcaní, zákeřní...........s pár vyjímečnýma jedincema a masou odpadu.
Upravil Medik dne 25.10.2013 08:31
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
Už jsem to chtěl napsat, ale nestíhal jsem a Vevis už naštěstí uklidil. Pánové, jakýkoliv příjem, mimo vyjmenované vyjímky je co? Pastva pro berňák. Zůstal bych u dárku a modelu.
Smutné je, že už je to stejné jako za komoušů. Aby člověk zase dával bacha na hubu, na to co napíše, s kým se baví, o čem..... a víc mě děsí, že to není komoušema, ale prostě je to v lidech. Jednou jsem slyšel definici obyvatele české kotlinky - jsme voříšci evropy. Každej národ a nájezdník tu kus nechal a jako celek takový asi opravdu budeme. Inteligentní, vychcaní, zákeřní...........s pár vyjímečnýma jedincema a masou odpadu.
Fakt to nepitvejte a nepište zbytečně žádný plivance, to je jen na škodu. Prostě je to pro syna i otce lepší když to zůstane tak. Pomáháme a to je důležitý , ostatní nám můžou ehm.
Milda_Km napsal:
Fakt to nepitvejte a nepište zbytečně žádný plivance, to je jen na škodu. Prostě je to pro syna i otce lepší když to zůstane tak. Pomáháme a to je důležitý , ostatní nám můžou ehm.
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Milda_Km napsal:
morabo napsal:
Mozna bude lepsi drzet informace pod poklickou, takhle si to ty svine zavistivy budou jeste vic predstavovat a treba se z toho uzerou, nebo je klepne, nebo se minimalne vyspi jeste hur nez ja a protoze jsem prejici, tak jim to ze srdce preju
Možná by je nejvíc kleplo, kdybychom sem napsali, že jsme vybrali přes milión.
Lidi jsou prostě hrozný svině, jsem rád za tu oázu přátelství a zdravého rozumu, která tady většinou je.
Nechapu jak nekdo mohl neco zavidet?! jsem rad ze jsme se takhle spojili drobnymi i vetsimi sumami. A hlavne ta psychicka podpora v podobe navstev, fotek, knizky atd
F 650 GS (00)
Kluci nechci a ani neni vhodne to tady rozebirat.Nejde o bernak nebo tak neco.Jestli to nekdo potrebuje hodne vedet,v pm odpovim.A jen pro uklidneni,nevzniklo to kvuli nikomu od tud ani kvuli zadnemu jinemu motorkari.A taky to neni tak vazne jak to mozna vyznelo.Ale myslim,ze jsme to vyresili dobre a na tu celkovou castku se v pm nebojte zeptat.Myslim,ze vetsina si ji zatim priblizne pamatuje nez jsem to smazal.Ted uz to nijak rapidne nenarusta a ani neni potreba.Kdyby se situace zmenila urcite to sem hned napisu.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
..už to neřešme chlapi..vevisovi byl podán návrh/žádost nezveřejňovat, bylo vysvětleno proč by to tak asi bylo lepší a do problému je zasvěceno pár lidí..rozebírat to tady jak někteří píší opravdu nemá cenu. Zaměřme se na to proč to tady vzniklo a mysleme a věřme že se vše zlepší a Bohumil bude už konečně doma čuchat Věteřovský vzduch z lavičky před barákem a závan z dílny :-)
Děkovat je potřeba všem kdo na něj myslí, pomáhají atd. Ještě musím znovu poděkovat TomasoviTT že mi pomohl zrealizovat nápad s pozdravem od Pavla Lišky a připojil k tomu i pozdrav od Fanánka Jinak Vevis s Mildou makají na všem jak je třeba a za to jim také velký dík a úctu
Zítra vše předám Bohumilovi a od všech budu pozdravovat Díky.
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/