Za mě Glock a když na obranu tak ráže 45.
Momentálně už krátkou nevlastním,nemám potřebu nosit a to ani vzhledem ke zhoršující se bezpečnostní situaci.
Přešel jsem na skeet a trap a můžu říct,že po letech střílení s krátkýma je tohle daleko lepší zábava.
Dokud to bude mozne, budu mit doma zbran pro ochranu sve rodiny a svých nejblizsich. Kdyby ciste nahodou doslo na to, ze nejaky bezmozek bude mou rodinu ohrozovat na zivote, nehodlam necinne jen stat a prihlizet. Odzbrojeni lidi samo o sobe dost smrdi hlavne "od hlavy"a udalosti tykajici se terorismu jsou jen hodici se zaminkou pro odzbojeni. Nikoli duvod ! Fakt me zarazi kratkozrakost a nazory nekterych lidi z laicke verejnosti, kterym jeste prihrivaji polivcicku media. Mam z tehto jednoduchych lidi vetsi obavy nez z legalne drzenych zbrani.
Kam to povede a jak dlouho, tohle diktovani a zkracvani retezu od par vyvolenych povede ?
Je mnoho lidi co se zbrani boji, nerozumi jim a bohuzel nejvic krici pro jejich zakazu !
Zkuste se zamyslet na tim, jestli zakaz zbrani vsem je reseni. Bude to jen voda na mlyn grazlum s nelegalne drzenou zbrani, protoze si budou jisti, ze nebude adekvatni obrana. zavolate policii na pomoc a bude mit prilezitost, cas nebo poprosite grazla, aby pockal, protoze mate pravo na ochranu policii ???
Dokud se nezacla strasit umele verejnost, aby par vyvolenych dostalo podporu ze stran neozbrojenych , tak nikdo ani netusil, ze ma nekdo u sebe legalne zbran, ted ti neozbrojeni a masirovani mediii a smrdici hlavou se boji ozbrojenych lidi ???
Bez jakyhokoli premysleni budu radei obklopen legalne ozbrojenymi lidmi, kteri maji k tem zbranim navic vztah, umi je precizne ovladat a kolikrat lepe nez policie nez mezi neozbrojenymi i presto, ze se zvedne zlomek procenta umrti se zbrani at z nedbalosti nebo nekomu rupne v kouli, pri velkem zvyseni poctu majitelu zbrani nikoli jen zvysenim octu zbrani jak media radi umyslne zkresluji. Zbrani sice o dost pribylo, ale nkoli tolik majitelu.
Tak prosim kazdeho, kdo vi jen senzacni zpravy z medii a chce kricet nesmysly, at se vic zajima o skutecne cisla.
Bojim se vic, ze me zabije ozralej nebo svetovanej ridic nez legalne drzena strelna zbran a verim, ze dosavadni legislativa oledne legalnimu nabyvani zbrani je perfektni !
Jestli smrdici hlava bude privirat papinak vic a vic se smichanym "korenim"a chtit uvarit za kratkou dobu jidlo, ktere se da jist, tak staci prohlednou historickou kucharku...
Muslimove nas dobudou bez jedineho vystrelu
Jinak mi zbrane nic nerikaji, libi se mi akorat strelba na asfaltove holuby. Nechapu myslivost. A kdyz bude treba, tak mi ji snad daji v armade
Libi se mi chladne zbrane, katany, mece. Tam se skutecne projevi jaky je kdo bojovnik. Podle mne strelne zbrane skoncily fer valceni))
pod trvalým dohledem
Vikec napsal:
Jo a zbraň není móda,ty jsou tady s nama odnepaměti přece. A ať se to kdejakýmu levičákovi líbí neboné,vždycky platilo a platí že silnější pes m.rdá a jen tak se to nezmění.
Levice nebo pravice ma neco spolecneho s pacifismem? fasismus je ultralevicovy
pod trvalým dohledem
Zazil jsem spoustu lidi kteri jsou inteligentni, maji doma pistole, samopaly, trenuji strelbu a bojove sporty a jsou v klidu. Jsou to moji lidi z prace a jejich znami. Ale zazi al potkal jsem i z meho pohledu magory a meli kver.
Nebo jsem sedl do auta k celkem sympatickemu klukovi. Byl i s pritelkyni a tak jsem sednul za spolujezdce dozadu. Videli jsme se tehdy poprve v zivote. No a pod nohama se mi valela pistole CZ. Podavam mu ji a rikam neco sis tu nechal. On aha vzal si ji a hodil ji za svoje sedadlo. Pak jsme vsichni nekam sli a pistole zustala v aute.
To mi tehdy prislo hrube pres caru. A pritom ten kluk byl taky inteligentni.
Nemáte někdo doma větrovku ? Docela se mi to líbí ale nechci se rovnou vydat do spárů prodejců a odejít s nějakou kravinou.
Dík P.
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
paja1 napsal:
Zazil jsem spoustu lidi kteri jsou inteligentni, maji doma pistole, samopaly, trenuji strelbu a bojove sporty a jsou v klidu. Jsou to moji lidi z prace a jejich znami. Ale zazi al potkal jsem i z meho pohledu magory a meli kver.
Nebo jsem sedl do auta k celkem sympatickemu klukovi. Byl i s pritelkyni a tak jsem sednul za spolujezdce dozadu. Videli jsme se tehdy poprve v zivote. No a pod nohama se mi valela pistole CZ. Podavam mu ji a rikam neco sis tu nechal. On aha vzal si ji a hodil ji za svoje sedadlo. Pak jsme vsichni nekam sli a pistole zustala v aute.
Proste vim svoje kdo vsechno ma pistoli.
Jestli to nebyla plynovka nebo airsoft apod., tak je to ocas. Kolem me se pohybuje hodne lidi se zbrani, ale nikdo se podobne nechova. Tohle chovani vidim u majitelu airsoft zbrani a ver, ze na prvni pohled to nepoznas ze je to "jen"airsoft. Tim nechci tvrdit, ze jsou mezi majiteli jen zodpovedni, ale to je ve všech odvetvich a je to jen o lidech. Dopravni predpisy take vetsina nerespaktuje at uz vedome nebo ne.
Upravil Geesoo dne 18.02.2017 10:08
Chtěl bych spíš dlouhou. Právě, dost mě děsí ty čísla za kousky s lepšíma parametrama. K tomu optika, foukání a je to skoro 35-50
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
Pavel GS vyletnik napsal:
Chtěl bych spíš dlouhou. Právě, dost mě děsí ty čísla za kousky s lepšíma parametrama. K tomu optika, foukání a je to skoro 35-50
koukam, ze po uprave se mi objevili dva duplicitni prispevky a po smazani jednoho zmizely oba
To bohuzel tak je, kvalitni vzduchovka stoji balik, lae nema cenu kupovat levne, protoze to jsou neskutecne sunty a o presnosti nebo stejnomerne "sile" vystrelu uz vubec nemuze byt rec. mel jsem v ruce novou vzduchovku za asi 1200,- a to je , tedy spis neni ani vzduchovka, spise detska hracka nevhodna pro deti, takze na nic.
VALČENÍ A OBRANA NENÍ FÉR. Ve válce a vlastně v každém konfliktu jde o to vyhrát a nebo se ubránit a při tom se bíle rukavičky nenosí a fair play se nehraje.
Miguel napsal:
Muslimove nas dobudou bez jedineho vystrelu
Jinak mi zbrane nic nerikaji, libi se mi akorat strelba na asfaltove holuby. Nechapu myslivost. A kdyz bude treba, tak mi ji snad daji v armade
Libi se mi chladne zbrane, katany, mece. Tam se skutecne projevi jaky je kdo bojovnik. Podle mne strelne zbrane skoncily fer valceni))
paja1 napsal:
Proste vim svoje kdo vsechno ma pistoli.
Promiň ale z Tvých komentářů jasně vyplývá že o zbraních ,zákonu o zbraních a jejich legálních majitelích víš hodně málo. To co popisuješ o tom autě neupřesňuje jestli to byla ostrá zbraň nebo kategorie D (plynovky atp) ,jestli někdo z těch lidí v autě byl držitel ZP,; feťáci a magoři nemají legálně držené zbraně (když nepočítám toho z Uh.Brodu ale to je promile z množství držitelů zbraní) Počet usmrcených opilými a zfetovanými ,,řidiči" je mnohonásobně vyšší a není okolo toho taková histerie -(jak by se asi líbilo kdyby v EU schválili kvůli tomu max.obsahy motorú 1000ccm u aut?to by byla mela) Dále -,,magor" ale i člověk tzv. jednoduchý, zbroják dneska prostě neudělá -mrkni se na zbraněkvalitně.cz ty testy to je dnes malá právní fakulta ,oni tou složitostí vlastně vkomponovali do zkoušky psychotest; moje právnička má kamošku státní zástupkyni která si dělá zbroják a ta jí říkala jak se sakra musí učit že to není vůbec jednoduchý a byla by ostuda kdyby to státní zástupce neudělal-to dokazuje myslím dostatečně co obnáší v současnosti udělat zbroják -další věc jsou finance na pořízení ZP a za zbraně,vybavení,trezor je to celkem ranec -takže suma sumárum je toho všeho dost aby si legální držitel ZP a zbraně(ní) sakra rozmyslel jestli udělá nějakou kravinu a o všechno příjde -mimochodem stačí zbytkáč ráno při cestě autem 2km do práce a jseš i bez zbrojáku (nespolehlivost) takže bát se lidí co mají legálně zbraň je chiméra -bojme se těch co ji mají nelegálně a ti si jí opatří vždy bez ohledu na výplody chorých mozků v EU
Promiň ale z Tvých komentářů jasně vyplývá že o zbraních ,zákonu o zbraních a jejich legálních majitelích víš hodně málo.
Kime delas zaver a pritom mne neznas. Troufam si tvrdit ze jsi dost netrefil.
Asi 1/3 mych podrizenych v praci ma zbrojak vetsina si ho udelala behem poslednich 2 let. Prvni 2 kluci maji zbrane hodne dlouho a jsou aktivni v dobrovolnych zalohah. Kluci s kterymi jezdim namotovylety a bunkry jsou profici od policie. Maji vlastnich zbrani hodne. Vim jak je skladuji jak je porizuji i jak se dela zbrojak. Vecne jsou na strelnici. Spolu se o zbranich casto bavime.
Umim strilet byj jsem na vojne a o zbranich, jejich konstrukterech a okolnostech vzniku jsem cetl hodne a rad. Zbrane vseho druhu mam rad a rozumim jim.
Presto vsechno je netouzim mit doma.
Jen jsem tady podporil nazor jiny nez vetsinovy v tomto vlakne a postavil se za nej. A uz jsem slunickar pacifista atd.
Jen si myslim ze napriklad cesta k zastaveni utecencu a vetsimu bespeci v cele EU vede jinudy nez skrz pistole a predelane sapiky po domacnosteh.
Pája
>paja- no vyznělo to trochu sluníčkářsky v pohodě nerejpu
Souhlasím s tebou že migrace vagabundů z jihu se měla řešit na hranicích EU jenže vidíš jak to je -stačí jedna kráva v německu a je všechno jinak a nebýt odporu některých našich politiků-lidí a hlavně prezidenta Zemana tak jsme je tu měli taky -policie všude být nemůže a když musíš chodit z hokny někudy kde by se srocovali tak jak se bránit tlupě,,lidí" s IQ hyeny vyzbrojených mačetami, dobrým slovem? Lidi se ve velké míře ozbrojují protože mají strach o zdraví a život po tom co se děje ve světě (nám už blízkém světě ) až politici eliminují svoloč mezi námi a v EU pak budeme mít zbraně třeba jen my co to máme i jako koníčka.
Paja,respektuju,rozumím,souhlasím.Já teda doma něco mám už léta,ale určitě se neklepu nedočkavostí až dostanu svýho prvního muslima.
Když houska, tak se salámem, když salám, tak turistický!
To Kim
V pohode. Zima je dloha takze je fajn pokecat.
Vsak prave jde o to vytvorit uplne jine povedomi o hranici EU. Mas doklady a jdes na navstevu...vitej.
Nemas doklady a chces se prizivit na praci nas a nasich predku. ....drz si od hranice odstup je li ti zivot mily.
Takhle by se mel resit problem utecencu.
Pak by meli zbrane jen fandove a vse by bylo v klidu.
Ted je to ale o strachu a falesne vire v bespeci pokud mas zbran. To je naivni. A my musime mit na pameti ze pokud padne diky merkelove Nemecko nebo Francie diky svym vudcum tak to odsere cela evropa. Jsme s nimi na jedne lodi.
Musime nemcum a frantikum pomahat jak pujde. Tim nemyslim prijimat uprchliky. To by byla zasadni chyba.
Ja jim vysvetluji pri kazde pzilezitosti nas pogled na vec a tim jim otviram oci. Jsou pod propagandou jak prase.
Pája
paja1 napsal:
Jo a souhlasim, ze ta pistole mohla byt airsoft. Jenze nemusela a ikdyby byla tak zpusob zachazeni s ni byl nezodpovedny.
Znovu rikam ze netvrdim ze majitele zbrani jsou jakkoli spatni lide. Rikam ze vlastneni zbrani povazuji za nestastny trend.
Airsoft je v podstatě hračka a zákazem legálně držených zbraní bys tohle chování majitelů airsoft stejně nezměnil.
Proč je vlastnění zbraní nešťastné ? Tedy pokud to nespojuješ pouze s emigrační otázkou ?! Stejně (promiň) hloupé názory slýchám od některých nemotorkářů. Proč motorky , k čemu, tolik mladých na nich umře. Není to náhodou také nešťastné mít motorku ? Nebylo by potřeba to regulovat ?
Nebylo by logičtější spíše vynaložit tohle úsilí a snažit se potlačit, tedy spíše snížit počty nelegálně držených zbraní nebo si posvítit na velké obchody se zbraněmi a jejich vývoz ?
Masáž z medii a pod. je vidím velmi účinná.
Někdo má zbraň a já se bojím, zakážeme zbraně. Někdo má velký nůž a já se bojím, zakážeme nože, vždyť si můžeme koupit kráječ nebo EU vymyslí něco jiného, toho se nebojím, že by jim došly "nápady".
houska napsal:
Paja,respektuju,rozumím,souhlasím.Já teda doma něco mám už léta,ale určitě se neklepu nedočkavostí až dostanu svýho prvního muslima.
Neznám nikoho(z legálů) kdo by se těšil na to až použije zbraň proti člověku -ne že by nebylo na světě dost co by to potřebovali jak koza drbání ale pro ty soudní a vyšetřovací tahanice a různá další negativa s tím spojená (vyhrožování -možné byť dočasné odebrání zbraní (tím bezbrannost proti dalším příp.útočníkům kamošům toho po(za)střeleného atd atd ) nikdo normální si ostré použití kvéru nepřeje nepřeje
Zkuste se vykašlat na emigraci a podívejte se na to jen ze strany legálně držených zbraní !!! Sníží se počet útoků po redukci legálně držených zbraní nebo bude to mít nějaký vliv na naše bezpečí ? To, že se v televizi spojuje emigrace a množství zbraní je nesmysl ! Dle mého jsou to dvě odlišné věci a emigrace se hodí jako argument.
Není to spíš tak, že se smradlava hlavá bojí , že ty její nápady serou čím dál víc lidí a mohly by jednoho dne vyjít na lov smardlavé hlavy ? Není v tom třeba jen mít ty ovce víc bezbranné, aby na ně stačilo těch pár ovčáků, kdyby náhodou chtěli větší volnost ???
houska napsal:
Neznám nikoho(z legálů) kdo by se těšil na to až použije zbraň proti člověku -ne že by nebylo na světě dost co by to potřebovali jak koza drbání ale pro ty soudní a vyšetřovací tahanice a různá další negativa s tím spojená (vyhrožování -možné byť dočasné odebrání zbraní (tím bezbrannost proti dalším příp.útočníkům kamošům toho p
o(za)střeleného atd atd ) nikdo normální si ostré použití kvéru nepřeje nepřeje
Samozřejmě,že každý rozumný legal o to nestojí a použije zbraň jen v nutným případě.
Ta moje poslední věta byla zkratkou na poslední vlnu pořizování zbraní v souvislosti s migrační vlnou.
Když houska, tak se salámem, když salám, tak turistický!