Mně se to líbí, proč ne. Pokud se mi líbí LR jako legenda, určitě bych to na něj nedával, ale na cestování, proč ne,
Nevím, jestli tazatel myslí sundavací nástavby co zůstanou na zemi na nožkách a nebo pevně přidělané. Jednu pevnou jsem viděl na starém Fordu Bronco, už se tu o ní psalo, dělali ji přes zimu Martin a Zuzka ze Slovenska a teď jsou v Mongolsku, na FB stačí zadat "Bronco namiesto hotela". Překvapila mne prostornost, spaní mají v 1.patře pod vysouvací střechou, průchod do kabiny, koncepčně to nemá chybu...
Ten LR je čistě ilustrační. Tu stavbu Bronca jsem viděl, mají to opravdu parádně vyřešené. Celkem by mě zajímalo jako to mají papírově, protože tyto odjímatelné nástavby jsou prý brané jako náklad a nemusí být zapsané v TP.
Ivan napsal:
Holka vpravo k nám nepatří, kráska vlevo naštěstí ano...
Tak koukám, že jsme tam stáli kousek od sebe! :-) Ještě jsem tenhle bezva obytňák okukoval, pěkné to máš.. ;-) Pěkná akce.. Komornější..
foto z cest: www.facebook.com/...
o moto: http://www.motork...mid=103612
BMW R1150GS (2001, bez ABS)
KMZ K-750 (1962, se zpátečkou, tzv. "Dněpr" )
Možnost základního servisu boxerů série 850/1100/1150/1200(vzduch)..
Možnost diagnostiky Jeep WJ/WG..
yuri13 - díky.
Mireczech - v TP to mají, prý to bylo dost složité.
Dnes mne navštívil kamarád se svou Vandurou 2500 z roku 1995, v krátkém a nízkém provedení. Přesto v ní jezdí každý den a také v ní bydlí, teď celý červenec a jinak víkendy atd...
Ivan přiložený následující obrázek:
Mireczech napsal:
Máte nějaké zkušenosti s obytnýma nástavbama na pickupy?
Omezený prostor je mi jasný, stejně jako váha nákladu vs. nosnost auta. Co další + a -?
Uznávám, že jsem v tomhle dost "ženská" - chci to, protože se mi to líbí
...třeba na Islandu jsou velice oblíbené....rozhodně bych volil variantu, která ale znamená sundat korbu a místo toho nandat nástavbu = výrazně více místa při stejné velikosti auta...
Tohle se třeba dělá pro mé auto:
YouTube Video "Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Cau, jedna technicka.Je nektere obytne auto pro 4 osoby schopne tahat i vozik do 750kg?
Prijde mi ze zadni previs brani v montazi tazneho.Dik Pisu z mobilu.
[img][img][/img][/img]