mám to vyřešené úplně stejně jako Vojta, jen ne z trubek ale z klasických profilů neklepe se to, drží to parádně již několik let!! jo a nesundaval jsem ty vnitřní plasty toho plexištítku, vše mi zůstalo originálně... Jestli to někoho zajímá, můžu vyfotit a poslat nějaký obrázky...
Upravil petrguss dne 14.05.2014 10:55
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
petrguss napsal:
mám to vyřešené úplně stejně jako Vojta, jen ne z trubek ale z klasických profilů neklepe se to, drží to parádně již několik let!! jo a nesundaval jsem ty vnitřní plasty toho plexištítku, vše mi zůstalo originálně... Jestli to někoho zajímá, můžu vyfotit a poslat nějaký obrázky...
jojo pošli
tak posílám jak mám já udělané lešení, mám tam navařené takové příčníky na které jde namontovat, nasadit prostě přidělat cokoliv...
petrguss přiložený následující obrázek:
[210.45Kb]
petrguss napsal:
tak posílám jak mám já udělané lešení, mám tam navařené takové příčníky na které jde namontovat, nasadit prostě přidělat cokoliv...
a zkoušels to v offu? Fakt se to neklepe?
poslední dobou jezdím jen off mám to osvědčené asi tak 30.000km Sorry nestihl jsem doposlat zbytek, skládal jsem básničku do jiného vlákna
Upravil petrguss dne 17.05.2014 22:19
poslední , nechtělo se mi moc sundavat plexi... kdyžtak až bude příležitost doplním foto. Jinak je to takže je to dole u držáků plexi chycené skrz šrouby po stranách a vpředu je to chycené do vrchního šroubu co drží pohromadě světlo tak, aby celý systém lešení měl jakoby trojúhelníkovou základnu a to se fakt nehne. Navigačku mám hozenou klasickou automobilovou (stařičkej Tomtom - mě vyhovuje), je tam na obyčejným, jen drobet upraveným automobilovým držáku a sem tam když je vejkej déšť tak na ní jsou kapičky, ale žádný proudy vody. Takhle je navi perfektně čitelná a stále na očích...
edit: teď koukám na tu poslední fotku a je skoro nic neříkající, je to focené zvenku plexi za ním je matně vidět ta konsrtukce jak ta prostřední nožka je vedená na ten šroub předního světlometu... Fotograf ze mě prostě nebude
petrguss přiložený následující obrázek:
[100.7Kb]
Upravil petrguss dne 17.05.2014 22:32
začali mi hrkotat spetne zrkadla tak som do nich nastriekal montážnej peny. obe od tlaku buchli. nedoporučujem
tak som si našiel na internete že to amici urobili na sposob rammmount ale chceli za to vela penazí tak som si nechal vytočit nerezové gule a kupil predlženia ram mount a tu je vysledok:
100bubu přiložený následující obrázek:
100bubu napsal:
drží to super. len som musel znova pomerat gumičky ale je to OK
me se to tedy taky nelibi, ale verim, ze to je paradne funkcni! Kazdej napad se ceni!
tie origo sklapacie maju velmi vysoke tie paličky na ktorých je klb. a aj ked to zklopiš tak to hodne trčí. a toto sa da dat uplne dolu. a tieš sa mi zda ze maju aj krátke tyčky aj v dlhšom prevedení.
a da sa to vymenit aj za kamrovy držiak takže mam už držiaky popredu namontovane
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/