Alda napsal(a):
Stanislav, Tom: co Desierto? Spokojenost? Zajimala by me praxe, co Vam to dalo a co vzalo..?
No já sem spokojenej naprosto ..... nevzalo nic, přidalo vzhled (ale to je každýho věc) a přidalo pohodlí, nevím, opticky mi příde plexi dieserta nižšší, menší, ale je asi o 5 cm vyšší + tvarování, vpodstatě nepotřebuju mít zaklapnutej při jízdě štít.
Jediný co mě trošku zarazilo, je to, že ty boční černý deflektory jsou chycený přes takový ocelový pásky přímo ke kapotáži, i přesto, že tam jsou kluzný vrstvy proti poškrábání, tak je modrej lak už odřenej, takže asi ho prostě pak nesundavat ......
Upravil Tom_P dne 23.01.2010 17:37
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
No já byl skeptickej, myslel sem si, že to bude horší jak standard plexi, ale fakt dobrý ..... i když asi ADV je lepší, co se týče ochrany.
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
Stanislav: Nemáš problém s umístěním navigace pod štítem? Přijde mě tam dost daleko a nedá se pak v ní za jízdy vrtat. Třeba když potřebuješ pumpu nebo zkouknout vzdálenost do cíle atd...
Zajímají mě ty brašny na horním padáku.
Máte je ještě někdo? Zvažuju kauf, ale aby to už opravdu nebylo
jak vánoční stromek. Zvlášť když mám širší GSA.
Aby mě vůbec stačil jeden jízdní pruh .
Jestli jste je někdo koupil, používáte je vůbec?
Libor napsal(a):
Já spíš přemýšlím nad využitím. Tak málo neprakticky využitelnýho místa... Co tam vozit?
Já spíš přemýšlím nad využitím. Tak málo neprakticky využitelnýho místa... Co tam vozit?[/quote]
No myslel jsem věci jako:
lékárnička, popruh, lepení...
Víš jak to je. Čím víc místa na krávoviny mám, tím víc krávovin vozím.
A nezdají se mi až tak malé.
Spíš bych měl strach, že když s tím praštím, a budu mít kapsu plnou,
tak promáčknu nebo prasknu nádrž. A to bych fakt nerad.
Libor napsal(a):
Já spíš přemýšlím nad využitím. Tak málo neprakticky využitelnýho místa... Co tam vozit?
Třeba nemok se tam vleze... A máš ho krásně po ruce i když nechceš někde venku na vyjížďce z kempu sebou tahat kufr.
Selver napsal(a):
Stanislav: Nemáš problém s umístěním navigace pod štítem? Přijde mě tam dost daleko a nedá se pak v ní za jízdy vrtat. Třeba když potřebuješ pumpu nebo zkouknout vzdálenost do cíle atd...
Původně jsem ji měl na hrazdě řídítek , ale byla mimo zorné pole, takle je to lepší a dosáhne se tam bez problému.
vzhledem k tomu, že zima mi už leze na bednu a těšíme se s kámošema do jedné stopy, krátíme si chvíli blbinama a proto si neodpustím fotečku, co mi poslal kámoš Fotce dejte název jaký chcete, já bych řek souhrně mazlík
pavel zamy přiložený následující obrázek:
slever> v kapsách na horním padáku, veškeré měkké věci co potřbuješ mít u sebe i bez kufrů a jsou měké neš****té. Nebo po ruce s nabalenými kufry
1) Nemok už tu byl
2) Lékárnu nemusíš cpát pod sedlo
3) Kus hadru a kus jelenice na utření pléga a rukou
4) Záplaty a lepení nebo knoty
5) kurty pro upevnění čehokoli
6) Mycí potřeby a ****papír
7)...
Je toho hodně co je měké nerozbitné zabírá to jinde místo a je dobře to mít po ruce než se hrabat v kufru