TOLI napsal:
Libore tomu stejně nikdo neuvěří. Já nepiju akorát kvůli práci- od neděle sem neměl ani jedno pivo.Když nepočítám dvě nealka,
Nekecej,ty nepiješ,protože ti to zakázal taťka.Já přestal z přesvědčení,že je to jed a musím se mu vyhýbat.Zítra jdu ke spovědi,jsem někdo jiný.Nepoznáte mě a třeba se mnou nebudete chtít kamarádit.Ani nezkoušejte mě stáhnout zpátky do bahna zhýralosti a jiných radovánek.Přemýšlím taky o tom,že přestanu jíst maso,ale to vyžaduje velké sebezapření.
Jestli přestaneš pít,tak to ještě zkousnu a kamarádit s tebou budu,ale jestli přestaneš jíst maso,tak tě neznám,protože to bys zp.i.č.ovatěl a byl bys jak Hicks
Maš pravdu Bejt jako Fibingerová na 8kilu se mi nechce.Měli jste strach,že mi hrklo v kuli?Akorát nevim jestli Fernet je chlast nebo lék.Jestli je to to druhý,tak jsem se dneska nádherně léčil,vy holoty.
Když je hlad,je i husa dobrá.
vevis napsal:
Osmikila jsou luxusni!Ale misto F musis mit R a misto GS nejlepe G/S!
A to nemluvim o verzi PD.
Foto obyc provedeni.
Vevis,ty bejku,tyhle osmikila jsou fantastický.To bych si nechal líbit.Jsem zvědavej,co zplodíš zítra po tahu s Aldem.Dejte si tam pořádnýho obkročáka a čtverylku.Čus.
Když je hlad,je i husa dobrá.
vevis napsal:
Osmikila jsou luxusni!Ale misto F musis mit R a misto GS nejlepe G/S!
A to nemluvim o verzi PD.
Foto obyc provedeni.
Vevis,ty bejku,tyhle osmikila jsou fantastický.To bych si nechal líbit.Jsem zvědavej,co zplodíš zítra po tahu s Aldem.Dejte si tam pořádnýho obkročáka a čtverylku.Čus.
Tak vydrzel jsem na plese opet az do konce! Ale zplodil jsem si doma akorat pruser,tak dnes byla ticha domacnost.No snad se zitra Monca trochu rozmluvi.
Upravil vevis dne 13.02.2011 21:04
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Já mam taky jednu veselou příhodu.....Jednou bratr šel prostě s kámošema zakalit.....No je večer...rodiče jdou spát...já taky....spim...a v tom najednou táta řve....CO DĚLÁŠ...??...a brat stojí u okna v ložnici u rodičů....(okno je asi tak ve výšce pasu)....Drží roletu jako prkýnko na ****u a chčije na okno.....Moc hezkej pohled...
Ivo Bohuslav napsal:
Nemohl by jsi nám to trochu rozvést? Tušil bych v tom nějaký veselý příběh.
Radsi ne!A nahodou jsem nikde nezvracel,nemocil do mrazaku atd.
A kdyz se to tak vezme,tak jsem vlastne skoro nic neudelal.Jenom zensky maj moc velkou predstavivost.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
to Servisák:Zdarec!Už vrčí???
Jinak bude malá změna ohledně bowlingu.Bude to na té borzně,bo na vrchu mají soukromou akci zrovna na středu*pissed*
Ostatní věci beze změn
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
Jinak bude malá změna ohledně bowlingu.Bude to na té borzně,bo na vrchu mají soukromou akci zrovna na středu*pissed*
Ostatní věci beze změn
Nevrčí nedostal jsem se k tomu!!! A souřadnice GPS místa konání ukládám do navy a v 17 00 nebo možná trošku dýl jsem tam!!!
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Mr GS napsal:
Ostatní věci beze změn
Nevrčí nedostal jsem se k tomu!!! A souřadnice GPS místa konání ukládám do navy a v 17 00 nebo možná trošku dýl jsem tam!!!
No,jestli chceš hrát hned první hru,tak musíš na čas
Mr GS napsal:
Ostatní věci beze změn
Nechci přijedu jen na pokec!!
Mr GS napsal:
Ostatní věci beze změn
Ty woe?!...to zas budu nejhorší
Mr GS napsal:
Ostatní věci beze změn
To budeš i tak vole pač bych vyhrál!!
Jinak k tomu alarmu:Levý tlačítko(pruhovaný) je aktivační.Tím se zapne alarm,ale při dalším zmáčknutí se tím deaktivuje pohybový čidlo,ale alarm je pořád nějakým způsobem aktivní.Vypnout by to mělo jít tím pravým,ale po nějaký době (několik desítek sekund).Ne když to mačkáš tak nějak namátkově po sobě.Ještě jsem si vzpomněl,že jak mě to taky jednou"usnulo",tak se mě to taky nepodařilo vypnout,jenže jsem o tom nevěděl,takže jsem to samozřejmě rozhoukal jak jsem to zhodil z centrálu.Pak jsem to pravým vypnul(zvuk) a pak už se normálně rozblikala kontrolka a šlo to zase normálně deaktivovat delším podržením pravýho tlačítka.Takže kdyby ti to pořád nešlo,tak to zkus nějak rozhoukat-vypnout pravým-pak deaktivovat pravým.Jinak nevím
Mr GS napsal:
Ostatní věci beze změn
To budeš i tak vole pač bych vyhrál!!
Tss...tak proč nehraješ?