vojta napsal:
Marku, bohuzel doba pokrocila a hranice uz nejsou nikde...tohle je teda extrem, ale spis to beru jak humor.
Co me spis prekvapuje a zarazi, kolik je tu radoby svatebnich a jinych fotografu (foceni deti, tehotnych atd.) kde kazdy kdo si koupi v alze zrcadlovku, je najednou nejlepsi fotograf, zalozi si stranku na FB a nabizi foceni za penize...temer ve vsech pripadech to ma stejnou sablonu: Jmeno Prijmeni - Photography/Photographer.
To potom nestacim zasnout ze si za jakesi slataniny a preefektovany hnusy nekdo rekne o penize a ze se tim potom jeste nekdo chlubi...
Myslím že do tohoto vlákna dával někdo fotku srubů/bungalovů na ubytování. Bylo to na balkáně, velice pěkné, nově postavené, jakoby na hřebenu kopce s výhledem na jezero, které bylo hluboko dole v údolí. Nevzpomenete si někdo na adresu? Já si to kdesi napsal, ale zaboha to nemůžu najít.
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
vojta napsal:
Marku, bohuzel doba pokrocila a hranice uz nejsou nikde...tohle je teda extrem, ale spis to beru jak humor.
Co me spis prekvapuje a zarazi, kolik je tu radoby svatebnich a jinych fotografu (foceni deti, tehotnych atd.) kde kazdy kdo si koupi v alze zrcadlovku, je najednou nejlepsi fotograf, zalozi si stranku na FB a nabizi foceni za penize...temer ve vsech pripadech to ma stejnou sablonu: Jmeno Prijmeni - Photography/Photographer.
To potom nestacim zasnout ze si za jakesi slataniny a preefektovany hnusy nekdo rekne o penize a ze se tim potom jeste nekdo chlubi...
tohlencto
bystricke přiložený následující obrázek:
Rujána - na kvaltu nekoukejte, měl jsem "jen RX100" a spíš jen dokumentoval. Ale třeba ten západ slunce byl nádherný a na pláži bylo několik fotografů se stativy...
No, na RX se vymlouvat nemohu, Drákula fotila stejně, tj. za pochodu když mohla zrovna vytáhnout Nikona a její fotky se mi líbí víc - ne technicky, ale nápadem a atmosférou.
Ivan přiložený následující obrázek:
A ještě zepředu. Je úžasné, jak při tehdejších možnostech dokázali Němci vtělit do V1 a V2 tak relativně přesný navigační systém..,.
Ruská ponorka U461, třídy Juliett, délka 85 metrů. Vyvíjena od r.1960 jako nosič protiletadlových raket (4 kousky ráže 900 mm, měla i torpéda) pro sestřelování US stratosférických bombardérů letících shodit něco na Rusko. U461 byla vyrobena v r.1965, ze služby byla stažena v r.1991 a v roce 1994 prodána, dnes si ji můžeme prohlížet zevnitř i zvenku v Peenemunde.
vojta napsal:
Uplne jsem se vratil do veku 14 let kdy jsem doslova hltal knizky o Bitve o Britanii. Tenkrat se velmi spatne shanely, protoze vsichni ti hrdinove co ty knizky psali byli na indexu nebo v komunistickych lagrech
Carpe diem
Marek BMW napsal:
Své fotky moc nikde nepublikuji, protože nejsou nijak výjímečné nebo krásné, ale kde je hranice, každý máme totíž jak je vidět hranice vkusu někde jinde(viz. odkaz). Posuďte sami... http://kozi-pribe...togalerie/
UPOZORŇJI SLABÉ POVAHY NA NĚKTERÉ DRSNÉ ZÁBĚRY !
ty woe to je skoro k zblití
tohlencto
coco?
četl jsem mezi řádky,tak sorry
vojta napsal:
tohlencto
coco?
četl jsem mezi řádky,tak sorry
Jaaj tak to soraac, nemyslel jsem nikoho zde, dlouho jsem hledal jedny stranky jako ukazku, ale asi si to radeji smazli...
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
Fotobatoh. S jakym mate zkusenosti? Nebudu vice specifikovat, rozepiste se o tom co mate.
Jinak, kdo chce, muze ohodnotit par mych fotek z posledni doby. Alba razena dle data vytvoreni. Pripadne komentare uvitam na mailu https://xhackerm....
mám fotobaťoch lowenpro 400 aw,není možná největší,ale beru jen to nejnutnější,takže velikost dostačující,má zapínání na zádech,v tlačenici se mi dovnitř nikdo nedostane
bystricke napsal:
mám fotobaťoch lowenpro 400 aw,není možná největší,ale beru jen to nejnutnější,takže velikost dostačující,má zapínání na zádech,v tlačenici se mi dovnitř nikdo nedostane
Nezavisle na Tvem prispevku jsen si ho objednal vcera taky. Jeste jsem od nich koukal na Trekker, ale vyhral tento. Na Aliexpressu o 1/2 levneji nez u nas. Jen si chvili pockam nez prijde.