Kubrt napsal:
Mr GS : občas Tě nedávám... Možná bys měl místo toho ježdění dělat něco jinýho
a ty byl měl místo toho honění občas začít jezdit
no já zapoměl,že kdo nejezdí off a kdo si nehoní kkta na enduroškole,tak je asfaltomr.dal,že?
Nepotřebuju si masírovat ego polykáním kiláků
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
zetor: na těch veteránech tam jezděj výlučně dědečkové. Bohužel letos byl jeden smrťák právě z této kubatury Děda dojel do cíle a měl infarkt... Jinak ale bezvadná akce, veskrze pohodový lidi, akorát ten telefon mi nikdo nevrátil no Jezdím tam asi 8 let bez přestávky
Chimera napsal:
Děda dojel do cíle a měl infarkt...
no a hned to zní jinak...
to jsi měl říct hned ...tomu říkám vodvaz
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Chimera : ten smrťák byl loni,ne? Myslim ten starej šéfik... Já parkoval v lese... U mě stála ještě 1150GS,ale ta nepatřila k nám... Jinak pěkný fotky,škoda,že nemáš vyfocený to veteránský BMW,to bylo boží!
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt: když se to mělo stát, byl jsem zrovna v pomalé pravé dole směrem do centra, takže o tom bližší informace nemám, říkal mi to kamarád který byl zrovna na startu.
Mr GS: Ta akce asi není úplně pro Tebe, tam se normálně jezdí závody, pije pivo a tak, to by Tebe nebavilo.
Chimera napsal:
Kubrt: když se to mělo stát, byl jsem zrovna v pomalé pravé dole směrem do centra, takže o tom bližší informace nemám, říkal mi to kamarád který byl zrovna na startu.
Mr GS: Ta akce asi není úplně pro Tebe, tam se normálně jezdí závody, pije pivo a tak, to by Tebe nebavilo.
Jo ahá,tak o tom nevím... Vím,že tam loni zakukali tušim dva borci kvuli jednomu z úmrtí pak zrušili "litry"... Já viděl na vlastní oči včera maníka,co v "šestistovkách" vlít do lesa... Byl dobrej,chodil
Děláš,jak kdyby jsi mě nikdy neviděl pít pivo,čeče
...sice čumět na závody není zrovna můj šálek kávy,ale jinak jsem si z tebe dělal řiť...jen se divím,že ti to musím vysvětlovat myslel jsem,že už jseš zaškolenej
Dokonce jsem tam chtěl s panem Kubrtem jet,když to plánoval...ale nakonec jsem moc rád,že jsem nejel Nejen,že jsem se pobavil víc,ale ještě koukám,že pan Kubrt má zase menzes...ikdyž na to,to trvá moc dlouho,takže asi spíš něco jako laktační psychózu,jen to není z mlíka
tak to je v pohodě,ne?Kdyby jsi kupoval sadu,tak to většinou vyjde o něco líp,ale když musíš mixovat,tak se nediv.ale jinak cena normál...nemůžeš čekat,že bude všechno stát jak mitasky
Mr GS napsal:
tak to je v pohodě,ne?Kdyby jsi kupoval sadu,tak to většinou vyjde o něco líp,ale když musíš mixovat,tak se nediv.ale jinak cena normál...nemůžeš čekat,že bude všechno stát jak mitasky
...2050 TKC a Scout 2705kč....
Prý se opět zdražovalo....
Když jsem se ho ptal,jaký názor má na E-10,tak mi řekl,že jsou na <->....
Mr GS napsal:
Budeš litovat,povidám.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Mr GS napsal:
Mr GS napsal: