Ani to se mi nelibi!Uz to s Zuckerbergem telefonicky resime.Dnes mu akcie spadli o desetinu a nema zajem o dalsi problemy!Nabidl slusne mimosoudni vyrovnani,tak tech par fotek teda zkousknu.Mimochodem,na face..... je i muj stan,ktery ma obcas vice vchodů.
vevis přiložený následující obrázek:
Ani to se mi nelibi!Uz to s Zuckerbergem telefonicky resime.Dnes mu akcie spadli o desetinu a nema zajem o dalsi problemy!Nabidl slusne mimosoudni vyrovnani,tak tech par fotek teda zkousknu.Mimochodem,na face..... je i muj stan,ktery ma obcas vice vchodů.
Kucí fakt nutně potřebuju ten přítlačák z trabanta.Mám to na frézu kde se mi přítlačák zkroutil a všechny kvalty jdou přes zuby.Zkuste rozhodit sítě.Dojedu si pro to v rámci čech a dobře zaplatím
tomas77 napsal:
Zítra kolem 8 hod. ti zavolám, ale měl bych ho mít.
Tome tak už si trhám vlasy motor zarezlej uplně na fest kompletně přirostlej píst k válci ,generátor se hejbe.Ta spojka taky neni uplně rozebratelná takže to budu muset o víkendu rozříznout. Ale jinak dobrý
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
sezona v plném proudu, to vždycky squat uvadá
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
TOLI napsal:
Musim si postěžovat: Pěkně tu na to sérete
no,ono poslední dobou,aby ses i tady bál něco napsat,aby se někdo neurazil
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Petře, ještě jednou dík za plachtu, slouží dobře, prachy ti snad dorazili
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.