Prave sem se vratil od pepina ze servisu a prej mi rozvodovka vydrzi max 5tkm ,u 06-07 po 40tkm normalni.Mate k tomu nekdo neco ? Mam najeto 40 a prej byli na cidle supiny jak svina.No sem z toho celkem nesvuj.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI napsal:
Prave sem se vratil od pepina ze servisu a prej mi rozvodovka vydrzi max 5tkm ,u 06-07 po 40tkm normalni.Mate k tomu nekdo neco ? Mam najeto 40 a prej byli na cidle supiny jak svina.No sem z toho celkem nesvuj.
Já mám taky vyměnený ložiska a jeden ten "šroub"...na vypouštěcím šroubku byla slušná bambule bordelu...takovej jakoby "maz" ze šupinek.
Toli dnes jsem mluvil s Beranem a rikal jsem mu,ze udajne mame obracene tu zadni pruzinu.Tak se tomu smal a rikal,ze progresivni hyperpro jinak dat nejde.Ta pruzina se totiz zuzuje do konusu a obracene to nepasuje na to osazeni.Jinak by to bylo jedno,jestli je ta progrese nahore nebo dole.Ale prej uz mu prisel na repas jeden tlumic s hyperpro pruzinou,kde to mel borec dany obracene.A protoze ta zuzena cast na to osazeni nevleze,tak borec tu pruzinu na te zuzene strane z vnitrni trany opiloval.A ta rozsirena na druhe strane,tam zase poradne nesedela.
vevis napsal:
Toli dnes jsem mluvil s Beranem a rikal jsem mu,ze udajne mame obracene tu zadni pruzinu.Tak se tomu smal a rikal,ze progresivni hyperpro jinak dat nejde.Ta pruzina se totiz zuzuje do konusu a obracene to nepasuje na to osazeni.Jinak by to bylo jedno,jestli je ta progrese nahore nebo dole.Ale prej uz mu prisel na repas jeden tlumic s hyperpro pruzinou,kde to mel borec dany obracene.A protoze ta zuzena cast na to osazeni nevleze,tak borec tu pruzinu na te zuzene strane z vnitrni trany opiloval.A ta rozsirena na druhe strane,tam zase poradne nesedela.
lehce mě to pobavilo.
Takhle fungovali pánové technici v Bulharsku když jsem tam pracoval.
Ono to tam nepasuje, to asi udělali ve výrobě chybu, tady to zbrousíme, tohle uříznem a tady to přivaříme a ono to půjde
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
vevis napsal:
Hmm zajímavý, škoda že to soudruzi z hyperpro nevymysleli tak jak sme to vymysleli my (že by bordel lítal těma velkejma mezerama dole)Jinak stim že to je uplně jedno z hlediska pružení jak se to dá se potvrdilo.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI napsal:
No, kdyby to bylo normální,tak se o tom asi něco ví...hlavně tady Takže jsem klidnej...ale ty podle mě nemáš o čem přemýšlet a radši vyměň za včasu
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
PeDR napsal:
Peťo,hoď to tam ještě jednou. Ať je to třikrát .
týýý woe to byl omyl...zase se zasek net...
ale snad mě omluví,že tohle je taková pěkná chyba,nie?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
Zetore,nemáš náhodou v neděli volno?
Možná bych mohl mít...
Proč...??
Napadlo mě,že by jsme se mohli někde slítnout na neutrální půdě...třeba u Toliho na chalupě...jestli nebude mít teda zrovna moc práce
Mr GS přiložený následující obrázek:
TOLI napsal:
Hele Toli, je to možné jelikož otec má ročník 06 a vloni po Tunise přijel do servisu za pět 12 s rozvodovkou! Pěknej průser mu to tam udělalo. Měl najeto 47tis. km. Takže to tak sedí radši to vyměň dřív, protože tatíka ta oprava stála balík, jelikož mu tam odešlo více věcí....
Mr GS napsal:
Zetore,nemáš náhodou v neděli volno?
Možná bych mohl mít...
Proč...??
Napadlo mě,že by jsme se mohli někde slítnout na neutrální půdě...třeba u Toliho na chalupě...jestli nebude mít teda zrovna moc práce
he?
Zítra budu celý den,takže v neděli FREE....
Dnes jsem byl poprvé projet moto s novýma gumama (zahřát před výměnou oleje) a myslím,že to bude dobrý. Sice mám pocit,že zadní kolo je chycený na jednom šroubu a přední bez osy,ale pohoda...
Upravil zetor dne 25.05.2012 20:21
Zetore nechtěl bys dorazit do středu čech?Máš tady tu plotnu.Dali byste s mluvkou kafe voslintali mi mašinu a potom by tě Petr doprovodil domu.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Zetore nechtěl bys dorazit do středu čech?Máš tady tu plotnu.Dali byste s mluvkou kafe voslintali mi mašinu a potom by tě Petr doprovodil domu.
No tak to promyslete.Já ještě nemám papíry a pazoury mě svrběj neskutečně.Budu je mít v pondělí.Dneska jsem se kousek svezl,ale není to ono.
Když je hlad,je i husa dobrá.