Tak po vcerejsim off-roadovem dni jsem se byl dneska projet na Šerlich v orl.horach,zpatky pres Sedlonov,Snezne,pres Peklo a domu.Jo a jel jsem na horskym kole.Od 8 vecer jdu na nocni a dam si jeste 10hodin u svarecky.
Včera jsem zastavil na benzínce, načepoval plnou a položil helmu na sedačku. Když jsem odcházel, tak jsem zjistil, že moto zůstala jen na stojánku a ani jedno kolo se nedotýkalo země
Když jsem dal helmu pryč, tak se převážila dopředu
falcons přiložený následující obrázek:
[170.99Kb]
Upravil falcons dne 27.05.2012 20:48
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Včera jsem zastavil na benzínce, načepoval plnou a položil helmu na sedačku. Když jsem odcházel, tak jsem zjistil, že moto zůstala jen na stojánku a ani jedno kolo se nedotýkalo země
Když jsem dal helmu pryč, tak se převážila dopředu
No já mám dycky docela vítr když to dám na benzínce na hlavák ,motorka stojí na zadním, vrazim tam pistoli zapnu,koukám na to a najednou se to převáží a zhoupne na přední skoro že to padne ze stojánku.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.