Woodman:Tvoje citace"Netvrdím, že je Soros neomylnej, ale dal a asi pořád dává prachy na spoustu dobrých věcí"......kuwa tento názor je fatální omyl
To nejsou Sorosovy omyly, ale cílená likvidace národních států a bílé rasy!!!
V Sorosovi je toho dobrého jak v řiti medu, trochu si o tom přečti a ne jen na novinkách či idnes
tim končím tohle téma, bo by zbytečně gradovalo..muj postoj,hotovo
Upravil GSSG dne 09.01.2018 17:18
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
Woodman napsal:
Podpora od Sorose a Drahošovo zájem o přesun Středoevropské univerzity do Prahy pro mě nejsou argumenty proti.
OMG.
Ty se stydis, ze jses bilej? Nebo ti malo nadavaj, ze jses bilej? Mas dceru? Tak si neprej znat sorosovy predstavy KDO by ji mel klatit. ...
Hele čurdo, nepřesunuj tu debatu do téhle osobní roviny! (obzvlášť na "prasárny" v souvislosti s dcerou jsem dost háklivej...)
Netvrdím, že je Soros neomylnej, ale dal a asi pořád dává prachy na spoustu dobrých věcí. Jako každý, kdo něco dělá má příznivce i odpůrce (o tom bys moh něco vědět...). Tvrdím ale, že to, že dal prachy na kampaň Drahošovi není pro mě argument proti volbě Drahoše za prezidenta. Je to dost jasný?
Bylo to myšleno podle mě ,že Soroš stojí za masivní uprchlickou krizí kde jím placené organizace nelegálně přepravují migranty do Evropy a následně další neziskovky prosazují jejich privilégia od bydlení až po různé dávky a následně soudně žalují státy o neudělení statusu migranta. Ale klidně můžeš napsat co podle tebe Soroš dobrého pro Evropskou společnost udělal.
Pro mě osobně je to, jaká bude Evropa a včem budem muset žít daleko důležitější než nějaké žabomyší války v Čechách. Proto chci prezidenta co bude hájit zájmy ČR i proti EU a né mít hlavu v prdeli Bruselu.
Dám to Zemanovi. Sme země buranů a alkáčů,tak kdo jinej by tam měl sedět. Topol by měl sedět né na hradě,ale pěkně s Dalíkem a ten zbytek je totálně nepoužitelnej,tvárnej materiál,kerej by v první možné akci vlezl bruselu do zadele.
Vikec napsal:
Dám to Zemanovi. Sme země buranů a alkáčů,tak kdo jinej by tam měl sedět. Topol by měl sedět né na hradě,ale pěkně s Dalíkem a ten zbytek je totálně nepoužitelnej,tvárnej materiál,kerej by v první možné akci vlezl bruselu do zadele.
ja asi az v druhym kole (jestli bude . Stve mne ten komplot s Buresem...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Asi bych skousnul Zemana.Jak píše Vikec, jsme země buranů,alkáčů atd.Tak proč ne?Ale neskousnu Ovčáčka,Mynáře,lezení do prdele Putinovi,Číňe atd.Chtěl jsem volit Drahoše,ale ted už asi ne.Asi budu volit Topolánka.Je to taky trochu ****,ale vím,na čem jsem.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Asi bych skousnul Zemana.Jak píše Vikec, jsme země buranů,alkáčů atd.Tak proč ne?Ale neskousnu Ovčáčka,Mynáře,lezení do prdele Putinovi,Číňe atd.Chtěl jsem volit Drahoše,ale ted už asi ne.Asi budu volit Topolánka.Je to taky trochu ****,ale vím,na čem jsem.
hele ja Rusaky fakt nesnasim, mam dlouhou historii protiruskej vytznosti a disentu uz od detstvi.. ale to co liberalni levice vyvadi s Putinem je imho zcela absurdni.
Mne prijdou mnohem skandalnejsi rudy postavy jako Mogherini, Schulz, Barosso, Juncker.
Putin je dominant, to dost mozna tyhle vysubeny skety s.ere.
17 cm
vevis napsal:
Volit můžeš zatím ještě koho chceš. A to ,že všichni ostatní lezou do prdele Bruselu ti nevadí? A ty víš koho si Topol vezme sebou? A když už tedy víš na čem seš tak jeho argument, že podepsal Lisabonskou smlouvu z důvodu, že jinak by padla jeho vláda a nová by to taky podepsala? To nás muže zaprodat Německu stím, že by to příští prezident udělal taky.
Tady máš rozhovor s tím koho budeš volit https://www.parla...val-519081
Topolánek chce být prezidentem z jednoho důvodu:
Až bude na Hradě, pustí Dalíka na amnestii
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Woodman napsal:
Podpora od Sorose a Drahošovo zájem o přesun Středoevropské univerzity do Prahy pro mě nejsou argumenty proti.
OMG.
Ty se stydis, ze jses bilej? Nebo ti malo nadavaj, ze jses bilej? Mas dceru? Tak si neprej znat sorosovy predstavy KDO by ji mel klatit. ...
Hele čurdo, nepřesunuj tu debatu do téhle osobní roviny! (obzvlášť na "prasárny" v souvislosti s dcerou jsem dost háklivej...)
Netvrdím, že je Soros neomylnej, ale dal a asi pořád dává prachy na spoustu dobrých věcí. Jako každý, kdo něco dělá má příznivce i odpůrce (o tom bys moh něco vědět...). Tvrdím ale, že to, že dal prachy na kampaň Drahošovi není pro mě argument proti volbě Drahoše za prezidenta. Je to dost jasný?
GSSG napsal:
Woodman:Tvoje citace"Netvrdím, že je Soros neomylnej, ale dal a asi pořád dává prachy na spoustu dobrých věcí"......kuwa tento názor je fatální omyl
To nejsou Sorosovy omyly, ale cílená likvidace národních států a bílé rasy!!!
V Sorosovi je toho dobrého jak v řiti medu, trochu si o tom přečti a ne jen na novinkách či idnes
tim končím tohle téma, bo by zbytečně gradovalo..muj postoj,hotovo
Woodman napsal:
OMG.
snad v UDH nečekáš pochopení
Co je UDH...?
...songs from the wood make you feel much better...
...mam dlouhou historii protiruskej vytznosti a disentu uz od detstvi...
r.n.1985: geniální dítě
genialni bezpochyby, rocnik ovsem 79
17 cm