Jestli to bude vo chlup měkčí směs jak stará 07,tak do nich opět pujdu. Tváří se to jako pěkná guma a pokud bude nájezd kolem 10 tisíc km,bude to supr.
Vikec napsal:
Jestli to bude vo chlup měkčí směs jak stará 07,tak do nich opět pujdu. Tváří se to jako pěkná guma a pokud bude nájezd kolem 10 tisíc km,bude to supr.
Je to měkčí a proto dálkoplazům co plánují výlet za hranice všedních dnů nad 15000km doporučuji staré provedení. Pokud nechtějí přezouvat a mít jistotu, že dojedou na jedněch pneumatikách
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
...než se přestanou vyrábět, tak vem hypotéku a udělej objednávku celýho kamionu...
zarytí "mitasáci" ti utrhají ruce a pak se budou prodávat za dvojnásobek, jako 7 let starý Metzeler Kroo MCE, ikdyž už jsou jak puky
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Magmar napsal:
Budou na jaře už i 150/70 - 17 a 90/90 - 21? Případně jak se pohne cenovka?
150 asi jo, 90/21 nevím mluví se o tom, že zůstanou stejný. Cenovka půjde dle mně cca 20 - 30 procent nahoru v novém provedení. Je to jiná pneumatika.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Xylem...
Fousky.... Jsou důsledek odvodu vzduchu Z formy ven.
Značky které je na nových pneu nemají provádí jejich "...broušení... "
To jsem osobně 10000X radši, že tam Fousky zůstanou a tím je i nedotčená vrchní vrstvicka silikonu.
WanChuan napsal:
Xylem...
Fousky.... Jsou důsledek odvodu vzduchu Z formy ven.
Značky které je na nových pneu nemají provádí jejich "...broušení... "
To jsem osobně 10000X radši, že tam Fousky zůstanou a tím je i nedotčená vrchní vrstvicka silikonu.
Wan-Chuan
KRLESS!!!
ale ne, to se nebrousi, davaji se tam ventilky a je to pak bez fousu ....
jen sem se divil, novy uz jsou prave bez .... ale zrejme se nedelaji takove serie aby se jim to vyplatilo, i kdyz to stoji pakatel ...
no nic, jen patecni "pauza na cigaro" : ))
xylem napsal:
chapu to spravne ze to je novy typ, respektive ze na ne museli delat novou formu ?
jestli jo, tak se divim ze jsou porad tak fousaty ......
je to jiny vzorek i jina smes, takze bych rekl, ze ano.
Do konce února 2018 sada TerraForce v rozměru 110/19 a 150/17 akce cena vč. poštovného a DPH 4700,-KčTestovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
mohl by mi někdo srovnat reálnou zkušenost E09 vs. E09 Dakar na zadku? Rozdíl v nájezdu / chování na mokru (bílá čára, černej had) a především, v přezutí v dom.podmínkách (Dakar je prej v jednom téměř nemožné přezout mimo servis)...