Pánové toto je jedna z nejlepších akcí,které tu kdy byly. Hřeje mě u srdce, když to čtu. RESPEKT všem, kteří se na tom podílí. .Bohumile, ZLOM VAZ.
Upravil Kasak dne 25.10.2013 21:10
Když je hlad,je i husa dobrá.
[quote]Kasak napsal:
Pánové toto je jedna z nejlepších akcí,které tu kdy byly. Hřeje mě u srdce, když to čtu. RESPEKT všem, kteří se na tom podílí. .Bohumile, ZLOM VAZ.[/quote
Přesně..... Teď už jen přání Bohumilovi, ať co nejdříve pošle toto vlákna do propadliště dějin !!
Parukar napsal:
[quote]Kasak napsal:
Pánové toto je jedna z nejlepších akcí,které tu kdy byly. Hřeje mě u srdce, když to čtu. RESPEKT všem, kteří se na tom podílí. .Bohumile, ZLOM VAZ.[/quote
Přesně..... Teď už jen přání Bohumilovi, ať co nejdříve pošle toto vlákna do propadliště dějin !!
Přesně tak
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Parukar napsal:
[quote]Kasak napsal:
Přesně tak
tady alespon vidite, jakou radost cloveku dela na neco smysluplnyho prispivat.
na srazech se mi nektery neandrtalci smejou, proc jako narvu 25+ litru rocne do ruznejch utulku a neziskovek. Jedna z nejsmysluplnejsich a nejvic radost delajicich investic, kterou mam.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Jarys napsal:
sorry že to píšu sem ale co to prase, ještě ho máš doma?
hell yeah!
dneska byl Bobík u nas v kanclu.
17 cm
17 cm
no zatim nic moc, zahradu zatim nemame :/ takze docasne do stanice.
Pripadne pokud by si ho vzal nekdo k baraku do nejakyho oplocenyho prostoru a venoval se mu. Ale musi to byt prasečí nadšenec
17 cm
Jarys napsal:
Co Kašák
hele už to tu nebudem plevelit
hele neser s Kasakem, joo? nebo pockam az se nekdy opijes, namazu te burakovym maslem a hodim Bobikovi do vybehu.
Budete mit moc hezky vecer
17 cm
Dnes vyřízeny pozdravy a předány dary Bohumil kulil oči, usmíval se, vtipkoval a měl opravdu radost protože zaznělo i to jeho "csss" Mladej dostal kázání co doma s kotlem, jak ošéfovat auto na zimu a taky aby nechlastal Jinak už se rád napije ale ne sladký, po tom má prý žízeň tak si posrkává vodu Měl na sobě parádní fusekle, tak jsem se s ním domluvil že mi je čórne na léto, budou dobře větrat na mašině Ještě čekal nějakou tu návštěvu a pak že se rád prospí, je to náročný. Zamávali jsme si, nejvíc teda zase mával mojí no a zase že na viděnou
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/