prezi napsal(a):
to Svaca04: nemám na tebe mobil, tak kdyby jsi se chtěl přidat, sraz v 10.10 v NJ u Shellky
ouch, tak to asi nedám, musím něco probit, když tak mi napiš mobi do Osobních vzkazů a aj bych se ti cca kolem 11 ozval kde lítáš. ok?
2009-2012 Bmw F650GS DAKAR 2000
2012 - ? ? ? Bmw R 1150 Gs Adventure 2002
2021 - ? ? ? Tenere 700 2021
2024 - ? ? ? Exc 450 F - 2023
...tak ještě slíbených pár obrázků z dnešního řádění fichtlů ...těžký rozmoklý terén dal všem závodníkům zabrat - tipuji, že 1/4 dojela, 1/4 své stroje dovlekla, donesla či dokopala do cíle a 1/2 zůstala někde na trati ...ale klobouk dolů před všemi kdo na trať vyrazili
Dekuji bretikovy za podporu,opravdu narocny zavod.
I kdyz me se nepodarilo odstartovat pro tezkou zavadu na startu ( sopel na svicce) snazil sem se pdoporit bratra kteremu se to povedlo ale i tak sme nedokazali dokoncit ani jedno kolo.*pissed**pissed* Po 15min. tahani zavodniho stroje za predni kolo,ktere se kvuli bahnu netocilo uz na startu sme za velke podpory fanousku opustili trat.
Snad to priste bude lepsi,stroj bude muset prodelat nejake radikalni upravy a ja snad konecne odstartuju.
Upravil blaser michal dne 07.11.2009 21:01
to Tomas Advik: akce už proběhla, ale bude spousta dalších ...klidně se přidej
to Petr_t: no, vjet tam s bramboračkou, tak by to chtělo vyprošťovací podporu v podobě nějakého traktoru či lakatoše
...i když ...diváci by nás v tom nenechali a vynesli nás na ramenou
to blaser michal: když jsem to tak dnes viděl a hodnotil, kdybych si půjčil od švagra jeho Korado, odmontoval blatníky a zadní kolo omotal po obvodu řetězem, mohl jsem dnes bojovat "o bednu"
Upravil prezi dne 07.11.2009 23:35
...tož jak pánové, jezdili jste? ...já dopoledne trochu ofroudil a odpoledne vyvezl na výlet manželku - domů jsme dorazili už skoro za tmy
...hezky jsem si to dnes užil
prezi napsal(a):
...tož jak pánové, jezdili jste? ...já dopoledne trochu ofroudil a odpoledne vyvezl na výlet manželku - domů jsme dorazili už skoro za tmy
...hezky jsem si to dnes užil
Jo jo byli jsme na Plumlově podívat jse na polovypuštenou přehradu pěkný výlet najeto nějakych 100 km a nebýt toho že jsem tam šlápl do krásnýho hovna tak bych to hodnotil podle CK.tabulek 1A.