Tak snad mi tu nikdo nevynadá dávat sem moji GSA mi připadá jak nosit dříví do lesa proto dávám výsledek práce na kousku své drahé. Nic převratného ale spousta drobností od výroby do teď, zakázkové padáci a držáci kufrů, stupačky, gripy, zvednutí řídítek, vlastní výroba rozšíření stojánku, držáků přídavních světel a malé přístrojovky pro umístění displeje rychlosti a spínače světel.
vlada-adv přiložený následující obrázek:
Tak už patřim taky mezi ty šťastný, co maj to úžasný Desierto 3, ale řeknu vám chlapi, že ta montáž byla docela očistec, balíček šroubků, matiček, podložek, plechů a návod teda nic moc, občas sem dal šroubky jinam, než měli patřit, ale ve finále je to tu
BMW R1200GS neví co je konkurence !!!
To vlada-gsa:Ten strom je moc peknej hlavne ty padaky a drzaky kufru.
Koukam na tvoje bydlište a rikam si jestli je autor Tomas Padevit? Vypada to jako fajnove udelana prace!
Uhodl jsi naprosto přesně padáci a držáci kufrů je od Tomáše s drobnými úpravani oproti sérii. Je to precizní práce a hlavně funguji odzkoušeno o víkendu
Taky jsem zas něco málo přidal a tak
Kubrt přiložený následující obrázek:
[87.33Kb]
Upravil Kubrt dne 10.08.2010 22:20
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.