Řečany nad Labem -13,5 a mám i důkaz který je nezpochybnitelný, protože je změřen teploměrem dobré značky nikoliv Hnujdajem.. takže jsem vyhrál
Remus511 přiložený následující obrázek:
[86.95Kb]
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Remus511 napsal(a):
Řečany nad Labem -13,5 a mám i důkaz který je nezpochybnitelný, protože je změřen teploměrem dobré značky nikoliv Hnujdajem.. takže jsem vyhrál
**** chlapy uz nechlastejte.ja uz si tady pripadam jako blb.bluesbery se jasne ptal cituji-Jižní Morava zataženo, -14,3 st. Kdo má víc ?
a ty odpovedi co nasleduji
Remus511 napsal(a):
**** chlapy uz nechlastejte.ja uz si tady pripadam jako blb.bluesbery se jasne ptal cituji-Jižní Morava zataženo, -14,3 st. Kdo má víc ?
dokud mate v aute topeni, tak se to nepocita!
hicks přiložený následující obrázek:
[76.12Kb]
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
[81.02Kb]
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Remus511 napsal(a):
Co je na tom divnýho? Normální přebíjená
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Remus511 napsal(a):
dokud mate v aute topeni, tak se to nepocita!
a čím si to měřil? Bylo 5 cenťáků,vid?
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Lokalita: Moravské Budějovice
-7°zatazeno a nefouka ,silnice-mokra Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Lokalita: Moravské Budějovice
-12°jasno a mirne fouka ,silnice-pod snehem Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“