Mám tu hádanku za pět bludištáků.Jestlipak uhodnete která možnost je pravděpodobnější:
1)takto vypadá rozvodovka na kterou nikdo 40tkm nešáhl
2)takto vypadá rozvodovka po 50km po přijetí ze servisu za sucha(nepršelo silnice suchá)
3)obojí dohromady
Vůle na hřídeli není a po oleji taky nejsou žádný stopy takže je OK.Kdyby nechcalo tak tam jedu hned.
edit: Tak jsem tam byl a prej byl olej určitě měněnej.Tak uvidím jakym tempem budou přibývat špony a kdyžtak to budu muset nechat repásnout no
Upravil toli dne 28.05.2012 20:17
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
To neříkám.Myslim si že na to spíš vůbec nešáhli.Protože všechny šrouby byli pod vrstvou prachu.Olej tam je ale na čidle ježek jako prase a zbytky co odkápli jsou černý jak bota.
Kasak napsal:
Haloo Kubrte,jsi na příjmu?Nějak se straníš.Ani se nestavíš.
Jj,jsem... V neděli jsem se chtěl stavit,ale pak jsem ani nevolal,bo jsem se vracel ze srazu a byl jsem docela smetenej a utahanej
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kasak napsal:
Haloo Kubrte,jsi na příjmu?Nějak se straníš.Ani se nestavíš.
Jj,jsem... V neděli jsem se chtěl stavit,ale pak jsem ani nevolal,bo jsem se vracel ze srazu a byl jsem docela smetenej a utahanej
Když mi to o víkendu vyjde,tak se stavim.Zavolám ti jestli v sobotu nebo v neděli.Jsi ještě ve Vyškově?
Hele,ve čtvrtek už končim a jedu domů,tzn.v pátek jsem doma,ale sobotu celou a neděli minimálně do oběda budu na leteckým dnu v Pardubicích.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Tak jsem tam byl a prej byl olej určitě měněnej.Tak uvidím jakym tempem budou přibývat špony a kdyžtak to budu muset nechat repásnout no
JJ už jsem v tom taky a veřejně.... V pátek jsem si dovezl diagnostiku tak ladím, A neboj světla nedržím svařují se... A hlavně buď v klidu cena je stále stejná
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal:
JJ už jsem v tom taky a veřejně.... V pátek jsem si dovezl diagnostiku tak ladím, A neboj světla nedržím svařují se... A hlavně buď v klidu cena je stále stejná