Dneska jsem se jel projet a zastavil jsem se v Trutnově v řeznictví u Chiméry.Uzený bůček bez kosti je opravdu kulinářský zážitek.Maj to chlapci v paži!To pudu večer spláchnout plzeňským.Taky jsem poznal dalšího člena tohoto fóra,to že je mladší mě nepřekvapilo,to už jste skoro všichni .To je tak všechno......Docela pěknej příběh.
Když houska, tak se salámem, když salám, tak turistický!
houska napsal:
Dneska jsem se jel projet a zastavil jsem se v Trutnově v řeznictví u Chiméry.Uzený bůček bez kosti je opravdu kulinářský zážitek.Maj to chlapci v paži!To pudu večer spláchnout plzeňským.Taky jsem poznal dalšího člena tohoto fóra,to že je mladší mě nepřekvapilo,to už jste skoro všichni .To je tak všechno......Docela pěknej příběh.
Je to mladík,ale šikovnej a trochu plachej.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Teď jsem koukal do zboží a prodává ho CTR Parts,který má inzerci i tady na foru.Za výfuk tam ale maji nehoráznou cenu-16000kč.
Jarys napsal:
nazdar kamarati tak ako si tu žijeťe?
Napíču...nejdou kšefty a nemůžu sehnat vložku do výfuku...
hele zbylo mi pár metrů Rockwoolu ze zateplení podkroví tak zajeď a nacpem ho tam a máš vložku jak prase
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
houska napsal:
Tyto příběhy rád čtu a nechávám se inspirovat.Už mám v sobě i bůček, i plzničku.
houska napsal:
Tyto příběhy rád čtu a nechávám se inspirovat.Už mám v sobě i bůček, i plzničku.
Pan houska se vyzná.Výlety po českých jatkách a řeznictvích.To mě ještě nenapadlo.
servisak napsal:
A mě zase dobře ted jsem přehodil tlumiče na Petrově ADV a zachvilku to dám pod 2 hodiny
Ono už to v podstatě pod dvě bylo...kdybych ti do toho furt nekydal,tak to dáš i za 1:30min ...ale pokecat se musí
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Jarys napsal:
nazdar kamarati tak ako si tu žijeťe?
Ty woe...ta hatmatilka sluší fakt jen holkám vůbec to sem netahej
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA