Možná takhle vystříhat životopis Drahoše, poblili bychom se úplně stejně.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Paji napsal:
Je mi osobně velice líto národa, který preferuje, aby byl reprezentován takto:
Nemám z výsledku voleb pocit, že by tento národ většinově preferoval toho ožralého rusofila. Pokud slušní lidé přijdou ve stejném počtu volit v druhém kole a dají hlas Drahošovi, tak součet hlasů voličů akceptovatelných kandidátů z prvního kola, (Drahoš, Fischer, Hilšer a částečně i Horáček) bude na porážku Zemana stačit. Vidím to optimisticky.
Upravil Martin69 dne 13.01.2018 18:28
Taky jsem optimista a doufám, že ten falešný člověk s fake optikou, Euroloutka a podporovatel migrace nebude nakonec na hradě. Dovedl bych si představit lepšího prezidenta než Zemana,ale pořád lepší než Drahoš.
Paji napsal:
Je mi osobně velice líto národa, který preferuje, aby byl reprezentován takto:
Nemám z výsledku voleb pocit, že by tento národ většinově preferoval toho ožralého rusofila. Pokud slušní lidé přijdou ve stejném počtu volit v druhém kole a dají hlas Drahošovi, tak součet hlasů voličů akceptovatelných kandidátů z prvního kola, (Drahoš, Fischer, Hilšer a částečně i Horáček) bude na porážku Zemana stačit. Vidím to optimisticky.
Protoze mam jiny nazor nejsem slusny clovek?
Nejhorší smrt je z vyděšení
Pokud by se spočítal počet získaných hlasů proti množství peněz utracených v kampani tak na tom byl asi nejlíp. Těch skoro 9% to vůbec nebyl špatnej výsledek.
Upravil Martin69 dne 13.01.2018 20:19