Milan V napsal:
Dnes vyřízeny pozdravy a předány dary Bohumil kulil oči, usmíval se, vtipkoval a měl opravdu radost protože zaznělo i to jeho "csss" Mladej dostal kázání co doma s kotlem, jak ošéfovat auto na zimu a taky aby nechlastal Jinak už se rád napije ale ne sladký, po tom má prý žízeň tak si posrkává vodu Měl na sobě parádní fusekle, tak jsem se s ním domluvil že mi je čórne na léto, budou dobře větrat na mašině Ještě čekal nějakou tu návštěvu a pak že se rád prospí, je to náročný. Zamávali jsme si, nejvíc teda zase mával mojí no a zase že na viděnou
Ahoj. Tak jsem byl s ženou udělat kuk na Bohumila. Cítí se lí. Jak na předchozím oddělení. Říkám v létě pojezdime tak makej..... Pošeptal he, na jaře!!!! Líbil se mi. Cítím že to jde dobrým směrem. Pořešili jsme syna a vše kolem baráku a nové práce Michala a mou ženu, že už nepadá z motorky, to ho rozesmálo..., pořád děkoval tak jsem mu řekl že kamarádi si pomáhají ať se ničím nezatěžuje, že nejdůležitější je postavit se!!!! Mám vás všechny pozdravovat. Kamarádi , i vy které osobně neznám . Děkuji za pomoc,podporu a dejte si na Zdenala "Bohumila" zase nějaký panáky na jeho zdraví.
Milda_Km napsal:
... Děkuji za pomoc,podporu a dejte si na Zdenala "Bohumila" zase nějaký panáky na jeho zdraví.
Milda
S takovou ještě pár týdnů Bohumilova ležení bude mít za následek, že Vás všechny následně rád přivítám v ústavu v Holčovicích, hrabajíce listí (jestli to v těch Holčovicích ještě je)
Soichiro Honda: "Život se měří okamžiky, které se dotknou Tvého srdce"
12GS [2004] 16GT [2012]
paraada, dik za info, velmi dobre sa to cita
... Taak a nech to uz ide z kopecka nech sa na jar pan Bohumil uz "protahne" na motke
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
moods napsal:
Skvělé zprávy. Ať se pacientovi daří!
Milda_Km napsal:
... Děkuji za pomoc,podporu a dejte si na Zdenala "Bohumila" zase nějaký panáky na jeho zdraví.
Milda
S takovou ještě pár týdnů Bohumilova ležení bude mít za následek, že Vás všechny následně rád přivítám v ústavu v Holčovicích, hrabajíce listí (jestli to v těch Holčovicích ještě je)
jasně že je, se tam všichni sejdem a Bohumil nás bude jezdit navštěvovat
Dobré zprávy se čtou o mnoho líp, jen tak dál a houšť.
Klasika měla pravdu, stačilo pár kilometrů a .... ;-)
moods napsal:
Jestli jsem to dobře pochopil, tak to je "odmašťovna"?
Jsem rád, že se Bohumilův stav lepší.
Upravil hobr dne 29.10.2013 13:26
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
...velká pokora a úcta ke všem a všemu v tomto vlákně a to nejen k lidem zde, ale i k lékařům a Bohumilovi.
Držím palce!!! všechny svoje a když okolo mě půjde nějaká micka 90*60*90, cca 25 let, tak i ty její ;o)
www.jantruhlar.cz
Chci podekovat dalsim darcum,kteri znatelne navysili Bohumiluv ucet.
Jsou to:Ivan Lelák,Falcons,strndy a bluesbery.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!