Však už mě taky brní ruka S Torem to jde rychleji, ale často se to seká. Už jsem to vychytal, ale i tak z toho bolí ručka
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Nějak mi uniká smysl tohoto vlákna. O co tu vlastně běží? Chápu, je "zima", nedá se moc jezdit, má to vztah (alespoň trochu) k motorkám? Nebo je to nějaká akce typu "pomoc někomu v nouzi"?
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
hobr napsal:
Nějak mi uniká smysl tohoto vlákna. O co tu vlastně běží? Chápu, je "zima", nedá se moc jezdit, má to vztah (alespoň trochu) k motorkám? Nebo je to nějaká akce typu "pomoc někomu v nouzi"?
hobr napsal:
Tyvole hobr ty nejsi vůbec in
Máš pravdu, akorát mi neříkej vole, nejsem Tvůj bratr...
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Kamarádi musíme ještě zabrat http://benesovsky...40221.html Zlatou medaili by se svými, více než osmi tisíci hlasy získal Jonáš Kamarýt z Trhového Štěpánova. Doslova na paty mu šlape Ema Miffková z Vlašimi, která za Jonášem pokulhává jen o pár stovek hlasů. Ovšem na rozdíl od něho má už poměrně tučné konto, co se týká hlasovacích kuponů. Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko