schrek> aha, to je blby Ja doufal, ze vzali nejakej existujici malorazkovej a jen ho vlozili do vyndanyho vnitrku original sa58 zasobniku
Ted koukam, ze Antilop vyrabeli asi ve vice variantach nebo vic vyrobcu. Tady je treba delenej nosic zaveru a zasobnik z AK. http://zbranetobi...-22lr.html
Ja mam nosic z jednoho kusu a zasobnik z sa58: http://www.zbrane...s-antilopa
Upravil Slavek-xxx dne 09.03.2017 08:20
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
Ne, ty jsou z Allianze. Montaz Hawke 1" weaver stredni. Cena asi 420Kc a kvalita zda se docela dobra.
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
Doufam, ze nejakyho vola nebo provokatera nenapadne si tam vzit kvery. Ale spis se obavam, ze jo. V podstate drzitelum zbrani, ktery je nosi stale, je ucast na shromazdeni zakazana....
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
Chlapaci, kdyby jste nekdo chtel vezu klukum do Prahy a k Plzni nejaky vcelky v patek 17. cena je 5,5. Baleni zatim nevim minule bylo po 600 a pred tim po 1000.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
Neni zakazana, ale je to prestupek pod pokutou 50tis. a hlavne staci vytahnout zasobnik a uz to neni noseni, ale drzeni.
Jinak kdo zvas jde. Ja si vzal dovolenou a jdu se mrknout.
Mám to v kalendáři a zatím bych měl mít i volno, pokud se to nepokaká. A berušku hodím do stolu. Tu chvilku to v šupleti beze mě přežije.
Co si tak dát spicha někde, kde se nebudeme hledat. Třeba v 10,45 před Muzeem?
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Dal jsem synovi k prvnimu vysvedceni vzduchovku - mou starou Slavii 630 (i pres odpor moji zeny, protoze puvodne ji mel dostat k Vanocum, ale Jezisek pry zbrane nenosi). Tak jsem mu ji nastrelil s oporou na cca 10m - viz obrazek. On pak uz treti terc ma vse v cernym. Strili teda v sede s oporou, ale budu ho ucit v leze.
Slavek-xxx přiložený následující obrázek:
630 a 631 jsou bezvadné. Mám je obě, jen mě tam s erou ty zbytečný pojistky. Střílíme z nich ale na větší vzdálenosti a místo terčů slouží petky a na protilehlém konci zahrady cedník. Krásně cinkne, když ho trefíš. Bezva zábava a špinavé prsty, když sedíš na terase, na stole opěrku z auta a snažíš se trefit cedník.
Ovšem malého sviště je nutno naučit základy. není na něj 630 ještě moc velká a těžká?
Upravil Medik dne 13.03.2017 17:40
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik> je, taky by mel zacit az pozdeji. Ale ja jsem zacinal taky na tyhle vzduchovce priblizne v jeho veku. Pozdeji jsou i trochu zavodil a jen vinou spatne utahnuty a hnuty musky pri nabijeni jsem byl na 3. miste v preboru Prahy 4, jinak bych bejval vyhral a postoupil do prazskyho preboru.
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
tomu mému bude teď 6 a taky jsem uvažoval o nějaké vzduchovce na zahradu.
Chtěl bych něco na delší vzdálenost, abych se pobavil i já (30-50m), takže něco silnějšího s optikou... uvažoval jsem o Crosman Vantage NP, ale bojím se, aby ho ten zpětný ráz neodrazoval.
U toho Natlakovaného pístu by snad měl být menší hluk a zpětný ráz než u klasické pružiny.... máte to někdo porovnané?
Slavek-xxx napsal:
Medik> je, taky by mel zacit az pozdeji. Ale ja jsem zacinal taky na tyhle vzduchovce priblizne v jeho veku. Pozdeji jsou i trochu zavodil a jen vinou spatne utahnuty a hnuty musky pri nabijeni jsem byl na 3. miste v preboru Prahy 4, jinak bych bejval vyhral a postoupil do prazskyho preboru.
Ale prt, jen ať začíná brzo. Já taky nemohl uzvednou vzduchovku a kopala mě do ramene, ale stejně jsem se s tím učil, i když mě to museli nabíjet, bo jsem to nezlomil. Čím dřív získá návyky, tím spíš se vyhne později nějakému prů se ru s "dospělým" kvérem.
Ale přišla by mě spíš vhodnější 603 a nebo 613 jsou přeci jenom lehčí, slabší. Možná i 620 a nebo starou zbrojovku.
No, moje vnoučata taky čeká 631 a 630. Ještě mám pistol, myslím ZVS, ale ta má ukrutně tvrdou spoušť.
A aby jsi se pomalu poohlédl po nějaké dlouhé flobertce, než je zaevidujou a zbuzerujou. na blbnutí je ptáčnice zlatá.
Hosi co zalozit strelecky club EU to by mozna trochu pomohlo zmirnit dopady smernice , teda pokdu se nasi politici poserou a implementuji.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Tohle radeji hned smaz... Za rok a pul se budou hledat ruzny zaminky a argumenty pro "dokazovani" trestnyho cinu.
Upravil Slavek-xxx dne 14.03.2017 19:24
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999