komaiz napsal(a):
Jo jo byli jsme na Plumlově podívat jse na polovypuštenou přehradu pěkný výlet najeto nějakych 100 km a nebýt toho že jsem tam šlápl do krásnýho hovna tak bych to hodnotil podle CK.tabulek 1A.
Já dnes nevyjel......musel jsem být hodný a žehlit průser z Mladecka...proflákl se...zúčastnění ví, o čem mluvím
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
prezi napsal(a):
...tož jak pánové, jezdili jste? ...j
Dal jsem si hned po ránu Fulnek, Opavu, Kružberk pak pekelný přejezd Oder fakt Hrůza. Následoval přesun k tátovi do Frýdlantu n.O umýt motorku a domů. Dočistit, vyndat baterku a tím se se sezónou loučím.
Bylo to nédherné projetí místy mlha, kousek dál zase azuro, prostě paráda.
Už teď vím úplně přesně kam pojedu hned na jaře, pěkně na technickou, co se dá dělat
Dál budu jen sledovat vaše zimní řádění a těšit se na jaro.
Pája
dnes už sem fakt musel,tak sem dal odry-vítkof-kružberk-ecák a dompjekně sem se svezleště sem si udělal nějaké kružberk video ať mám naco koukat za dlouhých zimních večerů
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
To Bystricke: škoda , že jsme se neviděli, jel jsem taky tam. Naučili jste mě ke Kružberku jezdit a teď si to vždycky parádně užívám. Dneska jsem chtěl jet až pod Jeseníky, ale azuro bylo na opačnou stranu a tak jsem upravil plány.
Jsem zvědavý kdo z vás polítá jako první po sněhu? A tím nemyslím trochu sněhu ve škarpě.
Uvidíme
Pája
HonzaGS napsal(a):
Já dnes nevyjel......musel jsem být hodný a žehlit průser z Mladecka...proflákl se...zúčastnění ví, o čem mluvím
a sakra
...ale podařilo se...a to se cení...nebylo to tak hrozné...naštěstí...
Ahoj já dnes Libavá a okolí,celkem 210 km cestou přes Hanku,7-11 stupňů,http://tomas-renca.rajce.idnes.cz/Listopadove_toulani_Libavou/ pár fotek tady.Tomáš
to 3X: neříkej to nahlas...ještě tě uslyší a...to radši ani nedomýšlím......to bych pak neustál
Jižní sekce se také neflákala - namířili jsme si to do zahraničí. Motali jsme se kolem Piešťan a Myjavy, celkem něco přes 200 km, bylo to takové pohodové nedělní odpolene.
Bystřickéaráda.Ani nevíš jak mi to videjko přišlo vhod.Dovolil jsem si jej stáhnout k terapeutickým účelům ,páč do jara se na motorku neposadím (a potom kdo ví jestli ) takže tohle bude na dlouho jediná možnost podívat se na ty "bazény"
Hele,ale užíval jsi si to bahýnko, jen co je pravda.