Hoši,problém to není,klíďo se dá přechrápat u nás na bytě.Je to jen o tý domluvě
A polejt jazyk,to já ráááád
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
jasan !! Až budu v Táboře přes víkend,tak napíšu.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
měl jsem,ale teď tam točej na houno pívo... Byl jsem v PUBu,na Budějovický,ta je dobrá.Samotočírna Plzně,nebo vynikající Kozel,ale fakt výtečnej !!!
Jj nepasterizovanej Kozlík je dobrota...!! Ještě že teď to mam z práce přes silnici do budvaru na oběd...tak si dám pěkně za 10min kroužkovanej hned z výrobny...!!
když už sem servisák nalil fotku ze soboty,tak já sem taky jednu zinknu
Kdopak to muže asi tak být? Ano,je to jeden z největších pankáčů a největší kámoš hixe
Kubrt přiložený následující obrázek:
[78.03Kb]
Upravil Kubrt dne 15.02.2011 16:43
tak co je Vy pankáčové,kde se flákáte? Já se nudim a objednávám cajky na Ericha
Upravil Kubrt dne 16.02.2011 21:25
Já jsem od pondělka v kamáku,domu jsem se dostal až dnes ráno.Jinak na víkend nijak moc netrénuju,ani nevim co bude na čepu.Doufám,že nějakej náchodskej speciál.To zas bude v alejích nablito.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Jarys napsal:
Zetor: Tak co jakej byl dneska kroužek? Pojedeš za tím Mártym?
Dneska jenom malá desítka....něco na mě leze ....No Martymu jsem dneska psal a nic.....jestli do večera nenapíše,tak mu zítra zavolám jak to vypadá s tou krasavicí....