však tě budu příští tejdenek obtěžovat -))
Tedy pokud nemáš nějakou dovolenou nebo podobné kratochvíle.
Na začátek dubna budu potřebovat čerstvé papuče -)
Wan-Chuan
KRLESS!!!
Ne nemám nic jsem na příjmu 24 h denně
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
všem díky za shrnutí. Rozumím, že z vašeho pohledu to není nic nového, ale každý nováček nebo neznalý v téhle oblasti tohle ocení. A pokud se mohou opakovat na všemožných fórech studpidity tipu: "jaké máte moto nebo je lepší BMW/KTM", tak si myslím, že tohle snad nikoho neurazí
Jinak Joe, doufám, že tě na motosalonu potkám, rád si pokecám i osobně
Sumss napsal:
všem díky za shrnutí. Rozumím, že z vašeho pohledu to není nic nového, ale každý nováček nebo neznalý v téhle oblasti tohle ocení. A pokud se mohou opakovat na všemožných fórech studpidity tipu: "jaké máte moto nebo je lepší BMW/KTM", tak si myslím, že tohle snad nikoho neurazí
Jinak Joe, doufám, že tě na motosalonu potkám, rád si pokecám i osobně
Ano, mohlo by to klapnout budu na stánku Mitas
Mitas E 07+ se konečně v rozměru 150/70/17 a provedení Dakar dostala po neustálých urgencích ještě před výstavou k prvním zákazníkům. Avizovaný termín duben 2018 byl zkrácen. Rozměr 130/17 a 140/17 by měl následovat. Teď už jen ten předek. Forma by měla být v březnu a díky informacím z rozměru 120/19 by se vše mělo v rámci zkoušek urychlit. Na skladě mám v současné době 4 ks.
Návoz dalších pneu příští týden ve čtvrtek. Zde jsou prodejní ceny ve 150 -17,18" E 07+
150/70/17 Dakar 1950,-
150/70/17 1780,-
150/70/18 1912,-
150/70/18 Dakar 2130,-
Upravil joe dne 28.02.2018 04:28
V současných dnech Vám nabízím akční 15% slevu na skladové zásoby pneumatik Mitas SportForce v rozměru 190/55ZR17 . Cena 2070,-Kč
Sumss napsal:
chtěl bych se přidat ke spokojeným zákazníkům od Joe. Zásilka došla, vše rychlé, podle domluvy a pneu ještě teplé (0818). Děkuju a doporučuju!
No musím pochválit Joe, protože mě velmi ochotně poskytl informace a rady ohledně pneu, které jsem potřeboval. Asi jsem si našel nového dodavatele. Ještě jednou díky a těším se na novou e07+
Adjagr napsal:
No musím pochválit Joe, protože mě velmi ochotně poskytl informace a rady ohledně pneu, které jsem potřeboval. Asi jsem si našel nového dodavatele. Ještě jednou díky a těším se na novou e07+
Děkuji
Dneska jsem zkoušel nazout E09 na svoje 800 GS. S montpákama, poprvé, sám... Mno, povedlo se mi zout, nazout, všechno ok, ale nedaří se mi penu na ráfku srovnat tak, aby si sedla a byla tak rovnomerne usazena. Blbe se to popisuje, ale v jednim miste je guma vice vpadla do rafku a nechce na nej jakoby skocit.
Zkousel jsem nafoukat na 3,3 bar a postupne nechat vzdy kolo spadnout na zem (jako kdyz driblujes micem ), ale pneu nechce skocit na spravne misto.
Sumss napsal:
Dneska jsem zkoušel nazout E09 na svoje 800 GS. S montpákama, poprvé, sám... Mno, povedlo se mi zout, nazout, všechno ok, ale nedaří se mi penu na ráfku srovnat tak, aby si sedla a byla tak rovnomerne usazena. Blbe se to popisuje, ale v jednim miste je guma vice vpadla do rafku a nechce na nej jakoby skocit.
Zkousel jsem nafoukat na 3,3 bar a postupne nechat vzdy kolo spadnout na zem (jako kdyz driblujes micem ), ale pneu nechce skocit na spravne misto.
Mam to nahustit jeste na vic?
jednou se mě to stalo taky krom namazání mýdlem pomohlo i nafouknutí asi na 7 bar