Chystám pro něj překvápko , na můj dotaz mi servisák zařídil polep přilby fólií a Bohumil má tu samou přilbu jako já.. když jsem mu to říkal v nemocnici tak valil oči a ptal se co to vyjde....,a mě napadlo že by to taky tuze rád než jakou má barvu a tak už mám obě přilby nachystané a půjdou polepit + na jeho nechám dát ještě nápis Bohumil , přesně tak jak to má rád , pevně věřím že to bude mistrovská práce a spadne nám z toho brada. Servisák dostal za úkol pořešit cenu , má známého co je profík a nebojí se toho..
Včera jsem za Bohumilem byl - zrovna ho "drezůrovala" rehabilitační sestra. Říkal mi, že prý se mu někde v tom jícnu udělala malá dírka, tak to teď hlídají jestli to začne zarůstat samo. Jestli se tomu nebude chtít, tak bude prý muset znovu na sál. Ale byl v pohodě a fakt v dobré náladě.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tonda napsal:
Včera jsem za Bohumilem byl - zrovna ho "drezůrovala" rehabilitační sestra. Říkal mi, že prý se mu někde v tom jícnu udělala malá dírka, tak to teď hlídají jestli to začne zarůstat samo. Jestli se tomu nebude chtít, tak bude prý muset znovu na sál. Ale byl v pohodě a fakt v dobré náladě.
A na to si dáme štamprlu, i když není úterý
Soichiro Honda: "Život se měří okamžiky, které se dotknou Tvého srdce"
12GS [2004] 16GT [2012]
To bude F cajku jak by řekl Bohumil a jdu si dát ořechovku
Upravil Milan V dne 01.11.2013 21:12
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
Tonda napsal:
Dík za dobrý zprávy Tondo. Věřím, že ve srovnání s tím, co má Bohumil za sebou, je tohle už jen prkotinka a on se nám teď pomalu, ale jistě vyhojí, kondička se taktéž co nevidět vrátí a v nové sezóně si ho už všichni poplácáme a zvesela pravicí potřeseme Však je ta tvoje poslední věta tím nejpodstatnějším
Zdarec všichni, včera jsem byl za Bohumilem......
vypadal docela v pohodě a jak už zde psal Tonda, našli mu v jícnu
malou dírku a teď čekají jestli sama sroste , jestli ne tak jde v pondělí
opět pod kudlu (pro případné návštěvníky,aby nejezdili)
O sbírce ,která se pro něj pořádá,jsem mu neřekl ani slovo.....považuji
to za překvápko,až přijde domů
PS. možná si někdo řekne,že sem až tak často o Bohušovi nepíši, ale já raději oznamuji dobré zprávy , než ty špatné.....
Paja venoval pro Bohumila jende vytisk kalendare, takze super dalsi darecek, ze kteryho bude Bohus nadsen si myslim.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Siggi napsal:
vypadal docela v pohodě a jak už zde psal Tonda, našli mu v jícnu
O sbírce ,která se pro něj pořádá,jsem mu neřekl ani slovo.....považuji
to za překvápko,až přijde domů
PS. možná si někdo řekne,že sem až tak často o Bohušovi nepíši, ale já raději oznamuji dobré zprávy , než ty špatné.....
Dobre je,ze se Bohumiluv stav zlepsil a telo se trochu dalo dokupy na to,aby pripadny dalsi zakrok zvladlo.Jeste tak 14 dni zpet udajne doktori rikali,ze by ho znova operovat nemohli ani kdyby to bylo potreba.Tenkrat byl po vsech tech operacich tak vysileny,ze by byl kazdy dalsi zakrok prilis riskantni.
Upravil vevis dne 02.11.2013 09:21
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Siggi napsal:
našli mu v jícnu
díky za info. V pondělí jedu do špitálu a chtěl jsem juknout na Bohouše, tak počkám na info a rozjedu se tam potom
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
Dnes jeste dosli penize od Jana Hrstky.
Jinak doufam,ze Bohumil dnes pod kudlu nemusel.A kdyby uz ano,tak ze to šlo bez komplikacia rychle se z toho otřepe.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Dnes jeste dosli penize od Jana Hrstky.
Jinak doufam,ze Bohumil dnes pod kudlu nemusel.A kdyby uz ano,tak ze to šlo bez komplikacia rychle se z toho otřepe.