Dotazy k novele EU:
1. Takže např. skopku musíš odevzdat k likvidaci?Nebo ti jí odkoupí v její hodnotě = např. tuning za 40tis kč ti zacvakaj?
2. Zásobník na 30 nábojů nesmíš mít na zbrani nebo ho nesmíš ani vlastnit?
3. Jednorannej perkusák musíš zatajit nebo registrovat? Jako kdysi u víceranných perkusů?
Díky za vysvětlení už mi to dnes nemyslí.....
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
Dotazy k novele EU:
1. Takže např. skopku musíš odevzdat k likvidaci?Nebo ti jí odkoupí v její hodnotě = např. tuning za 40tis kč ti zacvakaj?
3. Jednorannej perkusák musíš zatajit nebo registrovat? Jako kdysi u víceranných perkusů?
1.Stávající majitelé asi dostanou výjimku na držení, nově prodávané zbraně se nebudou prodávat se sklopkou případně teleskopem
2. Zásobník na 30 nábojů bude zakázány doplněk zbraně, odevzdáš a koupíš si tři desetiranné a naučíš se rychle přebíjet
3.Budeš muset registrovat vše perkusní
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
Tohle radeji hned smaz... Za rok a pul se budou hledat ruzny zaminky a argumenty pro "dokazovani" trestnyho cinu.
Kamo to byl "yoke" do toho bych asi nikdy nesel , to radeji nechat znehodnotit
Upravil schrek dne 14.03.2017 21:55
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Hrabe_X napsal:
Dotazy k novele EU:
1.Stávající majitelé asi dostanou výjimku na držení, nově prodávané zbraně se nebudou prodávat se sklopkou případně teleskopem
2. Zásobník na 30 nábojů bude zakázány doplněk zbraně, odevzdáš a koupíš si tři desetiranné a naučíš se rychle přebíjet
No podle toho prekladu co sem mel k dispozici, by mel byt 30 ranny zasobnik, zakazanym doplnkem az po vlozeni do zbrane. Jinak nic odevzdavat a nasledne kupovat nemusis, staci kdyz si ho predelas na 10 ranny, ted jde o to zda bude stacit nyt do vodici listy nebo budeme muset rezat, tak jak se delaji ty 10 ranny co se prodavaji.
Čeština můj koníček
Hrabe_X napsal:
Dotazy k novele EU:
No podle toho prekladu co sem mel k dispozici, by mel byt 30 ranny zasobnik, zakazanym doplnkem az po vlozeni do zbrane. Jinak nic odevzdavat a nasledne kupovat nemusis, staci kdyz si ho predelas na 10 ranny, ted jde o to zda bude stacit nyt do vodici listy nebo budeme muset rezat, tak jak se delaji ty 10 ranny co se prodavaji.
Nikdo ti nepovolí samodomo předělávat zásobník. Kdo by zhodnotli, jestli jsi z něho udělal přesně dle směrnice nevratně desetiranný? To jsou zase úvahy strýčka Příhody... Desetiranné plastové Pmagy, co mám doma, jsou vyráběné sériově, určitě ne řezané...
30 ranné můžeš mít doma, ale nebudeš smět nasadit mimo domov. Každopádně to povede stejně k tomu, koupit si zásobu desetiranných.
Byl jsem tam a po hodině otráveně odešel. Obdivuji lidi, co tam vydrželi stát a nic neslyšet. "kazatelna" dobrá, ale aparatura a bruselský "přenos" tragické. Lidí cca 1000, ale to jsem optimista. Takže jako vždy, myšlenka dobrá, provedení na prd. Když už si s tím dali práci, bylo nešťastné shpomáždění neozvučit. Chlap s megafonem by byl slyšel o 250% lépe.
I tak jsem čekal, že půjde více lidem o jejich záležitost. Nejde, se rou na to.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
taky sem tam byl. taky jen prvni hodinu (vic neslo, prace), lidi jak rikas, cca do 1000. Zda se ale, ze potom dorazily posily, na pruvod do Jungmanky se vydalo kolem 3000 lidi, tvrdi ucastnici. Je k tomu i nejake video, kde je to +- zdokumentovano.
Zvuk byl slaby, to je fakt.
Zase na druhou stranu, psali o tom ve vsech vetsich novinach, samozrejme si ty kurvy medialni udelali fotky hned po 11.00 kdyz se lidi jeste schazeli, pak sbalili techniku a hura do redakce vydat clanek o schromazdeni myslivcu na vaclavaku. Smutny obrazek medií, overeny na vlastni kuzi.
Vzhledem k počtu majitelů, jejich rodinných příslušníků a jejich kamarádů, které se dají přesvědčit má ČR takřka čtvrtinu obyvatel, které jsou proti byrokracii EU... už se jenom u voleb jako obvykle nepodělat.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
Vzhledem k počtu majitelů, jejich rodinných příslušníků a jejich kamarádů, které se dají přesvědčit má ČR takřka čtvrtinu obyvatel, které jsou proti byrokracii EU... už se jenom u voleb jako obvykle nepodělat.
A koho chceš volit? Kdo bude z toho xindlu, co teď sedí ve vládě, bojovat za práva majitelů zbraní?
Pokud to nedají do ústavy, což jsou teď předvolební silné řeči, nám bohužel nezbude nic, než akceptovat tu dementní směrnici a doufat, že dostaneme výjimky.
Já se tam dostal až na dvanáctou a chvíli jsem přemýšlel že půjdu rovnou na ušní. Co jsem četl tak podpisů tam bylo přes 2 200 takže bych novinářům až tak nevěřil.
Hrabe_X napsal:
A koho chceš volit? Kdo bude z toho xindlu, co teď sedí ve vládě, bojovat za práva majitelů zbraní?
Pokud to nedají do ústavy, což jsou teď předvolební silné řeči, nám bohužel nezbude nic, než akceptovat tu dementní směrnici a doufat, že dostaneme výjimky.
Rozhodně nikoho, ze současných EU vlezdopr.elistů. Čili z těch, co teď tahají za nitky nikoho. Ideálně někoho, kdo má šanci se tam dostat a taky už má nějakou zkušenost. Asi tedy dám šanci Okamurovi. Alespoň věří tomu, co říká a tak i koná.Má pár zajímavých myšlenek a taky pár těch divných, ale ty neohrožují mne, moje blízké. Asi to není volba rizího dobra, ale půjdu cestou menšího zla.
Aktuálně asi lepší poloviční blázen a japonec, než zubatej srab, celej komunista nebo eSTéBák ze Slovenska, který delá něco jiného než říká a ti kolem něj fungují úplně opačně a proti lidem.
H.
Hrabe_X napsal:
Rozhodně nikoho, ze současných EU vlezdopr.elistů. Čili z těch, co teď tahají za nitky nikoho. Ideálně někoho, kdo má šanci se tam dostat a taky už má nějakou zkušenost. Asi tedy dám šanci Okamurovi. Alespoň věří tomu, co říká a tak i koná.Má pár zajímavých myšlenek a taky pár těch divných, ale ty neohrožují mne, moje blízké. Asi to není volba rizího dobra, ale půjdu cestou menšího zla.
Aktuálně asi lepší poloviční blázen a japonec, než zubatej srab, celej komunista nebo eSTéBák ze Slovenska, který delá něco jiného než říká a ti kolem něj fungují úplně opačně a proti lidem.
No jo, jenže ten Nakadžima bude rád, když dostane dvě tři procenta. Nicméně ti rozumím, ale realita bude asi jiná...
No jo, jenže ten Nakadžima bude rád, když dostane dvě tři procenta. Nicméně ti rozumím, ale realita bude asi jiná...
Je to právě o tom to nevzdát,zvednout se z gauče a ten hlas mu hodit. Vhledem k tomu, že už s ním počítají i předvolební,často zmanipulované průzkumy, které ho doposud ignorovali, tak se tam dostane a možná i překvapí. Ale je smutné, že zrovna on je možná větší vlastenec, než všichni ti stávající klauni dohromady.
H.
k GS jedině velkorážní revolver :-) , myslím že ze svého arzenálu bych vybral Taurus
RAGING BULL v raží 454 CASULL s 6 1/2" hlavní...není to moc praktická zbraň, ale výstřel z ní je vždy zážitek.
Cloveku je tak nejak lip kdyz vi, ze soudruzi v EP na nas mysli a chteji nam sebrat legalne drzene zbrane. A hned ten den se objevi tato zprava: http://www.bbc.co...e-39264664ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
Slavek-xxx napsal:
Cloveku je tak nejak lip kdyz vi, ze soudruzi v EP na nas mysli a chteji nam sebrat legalne drzene zbrane. A hned ten den se objevi tato zprava: http://www.bbc.co...e-39264664
Takový škody. Je mě líto, že neměli u nás pobočku, hned bych si něco založil na zlé časy.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Zbraní jsem si užil v kasárnách ,dost adost.
Bezpečnost predevším,nemířit ani ''nenabitou'' nás učli ihned na začátku.
jednou při vybíjení taky zůstal náboj v komoře,po výstřelu proletěl třemi dveřmi a zastavil se va zdi.
Naštěstí během letu ,kulce nestálo nic živého v cestě.
Zajimalo by me , zda kdyz upravim zasobniky tak, aby do nich neslo dat vic jak 10 naboju tak se to bude pocitat? V pripade SA58 staci dat nyt a je to. Zalezi zda se to muze udelat doma nebo musi udelat treba zbrojir?
Čeština můj koníček