Racek napsal:
Bílá je dobrá,akorát bych asi zezadu víc osvětlil ten 2m přesah díky tý rampě.Jinak je to pěkný.Co je tam za motor? To uz má něco novějšího?
Ta světla jsou spíš kvůli nočnímu manévrování než pro ostatní řidiče, za jízdy asi nesvítí a běžné pozičky jsou dobře vidět. Nebo se pletu?
Správně, bežné pozičky jsou i vzadu na te plošině a to co svítí jsou pracovní světla k osvětlení okolí vozu. Rozsvěcí se pravá i levá strana zvlášť a zadek také samostatně třeba na couváni je to super kdyz vidíš i kolem vozu a ne jen za nej...
Racek napsal:
Bílá je dobrá,akorát bych asi zezadu víc osvětlil ten 2m přesah díky tý rampě.Jinak je to pěkný.Co je tam za motor? To uz má něco novějšího?
Tatra 8mi válec turbo. EuroII protože nema žádnou elektroniku.. Takze kdekoliv opravitelné...
A ještě pohled zezadu. Fakt komfortní letiště vznikne v místě sedací soupravy po sklopení stolku, to nám Honza neukázal, i když se holky těšily. Ale zato jsme zjistili, že sedačka spolujezdce je otočná, zepředu se dá jít i za jízdy do zadní části auta, které má bojler, nezávislé topení, nádoby na čistou/odpadní vodu po 100 litrech, markýzu, držák na jízdní kola, všude výklopná okna s žaluziemi i síťkami proti komárům, prostě všechno pro pohodlné cestování dvou osob v nenápadném, relativně kompaktním autě. Gratulujeme Honzo a díky za návštěvu!
Ivan přiložený následující obrázek:
Díky návštěvě u Drákulky a Ivana jsem zjistil mnoho mně neznámých a inspirativních věcí o karavaninku . Ale tak, jak je vyšperkovaná Důra, tak to já asi nikdy nedokážu. To je prostě extra třída. No a na závěr byla grilovačka. Krásnej to byl večer. Díky oběma.
KUKY se vrací