Jede někdo ke Kašákovi do Plaňan z Pardubicka? bych potřeboval vyzvednout nějaký věci pro kolegu od jeho manželky z Pardubic a přivézt mi to ke Kašákovi, já je pak odvezu do Finska, abych do Pardubek nemusel jet. Dotyčnému bych byl nesmírňě vděčny. Dejte vědět, jestli se to někomu povede.
Díííík
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
falcons napsal:
Jede někdo ke Kašákovi do Plaňan z Pardubicka? bych potřeboval vyzvednout nějaký věci pro kolegu od jeho manželky z Pardubic a přivézt mi to ke Kašákovi, já je pak odvezu do Finska, abych do Pardubek nemusel jet. Dotyčnému bych byl nesmírňě vděčny. Dejte vědět, jestli se to někomu povede.
Díííík
Fakt nerad,protoze jsem se Pardubicim chtel vyhnout.*pissed*
Ale co bych pro tebe neudelal.Napis mi podrobnosti do PM.
Jako v Pardubicích? Myslíš že bys mi to teda mohl vyzvednout? Kolegovo manželka by ti to přivezla kam bude potřeba, dáte si spicha po telefonu.
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Jako v Pardubicích? Myslíš že bys mi to teda mohl vyzvednout? Kolegovo manželka by ti to přivezla kam bude potřeba, dáte si spicha po telefonu.
A odvezu to ke kašákoj na motorce? Ale není to vubec problém vyzvednu to kdekoliv..
jo je to jenom malá igelitk taška s pár věcma co si zapoměl přivézt kolega do Finska.
servisak napsal:
Tak mi pošli smskou číslo zítra se s ní domluvím
Oukej posílám sms. Budu ti neskonale vděčný za tvou ochotu
Chlapi,ještě jsem vám zapoměl připomenout,kdo může a vejde se mu,tak si naložte PULITR.Nějaký to sklo tady mám,ale bojim se,že málo.
Když je hlad,je i husa dobrá.
TOLI napsal:
Libore kde budu spát? Mám si vzít stan?
No jasně.K dispozici bude kemp,jako loni.Má být pěkně a možná ty stany ani nebudete stavět.Každopádně spacáky a karimatky s sebou.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Koukám Kamil to má s balíčkem vyřešené.Kdyžtak je tam třeba ještě mluvka,ten dorazí v neděli.
Já žádný podezřelý balíčky v igelitkách teda vyzvedávat nebudu ...a už vůbec ne od ženskejch,na to zapomeňte
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Jo kdyby to byla krabice od vína značky Ráth, to by ses tak neostýchal