Kasak napsal:
Koukám Kamil to má s balíčkem vyřešené.Kdyžtak je tam třeba ještě mluvka,ten dorazí v neděli.
Já žádný podezřelý balíčky v igelitkách teda vyzvedávat nebudu ...a už vůbec ne od ženskejch,na to zapomeňte
Ty netikavko.Máš strach,že její starej je dlouho pryč a bude tě chtít přefiknout.Kamile já pro to zajedu,pošli mi na ni číslo.Vymetu jí pavučinu.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kašáku, myslim že nebude trvat dlouho a její pavučinu vymete něco jiného, asi tak tři a půl kilového, poleze to jenom ven, bude to furt jenom řvát a celej život se toho nezbaví
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
falcons napsal:
Kašáku, myslim že nebude trvat dlouho a její pavučinu vymete něco jiného, asi tak tři a půl kilového, poleze to jenom ven, bude to furt jenom řvát a celej život se toho nezbaví
koukám si ji pojistil,ale to je jedno.Teď už neni co zkazit,tak mužeš do plnejch.
A to je tenhle víkend? V sobotu známej pořádá leteckej den ve Volanově, přijeďte se podívat, budu tam s GAZem typ 69 a když budete chtít, tak vás i povozim Nebo se alespoň zastavim na kafe za váma. Jak to že o tom nic nevim??
Remus,dobrý,ale ta zpěvačka v bílým vypasovaným tričku s červenejma bleskama na kozách ve mě nechala hlubokou stopu.
Upravil Kasak dne 15.06.2012 14:13