hobr napsal:
Namazal jsi patku i ráfek mazlavým mýdlem, nebo alespoň Jarem?
hmmm, nenamazal... mazlave mydlo? Popravde mam doma jenom jelena (nevim, zda je mazlavy)
kamarad obou take, stejna E09, stejny problem. Nicmene tomu tam guma po pobouchani o zem zaskocila.
Jinak tech 7 baru, neni to moc? Delam to takhle s bezdusovkou na kolo, ale to mi prislo jako jiny pripad. Ta mista ma napsanej tlak max 2,9 bar... Tak jsem si rikal, ze vic nez ty 3,3 tam davat nebudu. Nebo se mejlim?
Sumss napsal:
ok, promazu a zkusim znovu. Pokud by to nepomohlo, kolik bar do toho muzu tak +/- pustit? díky všem
Pneumatika by měla vydržet 4 násobek maximálního tlaku. Takže těch sedm tam klidně dej.
Jinak kromě mazání pomůže kurta, kterou dáš staženou kolem kola dokola a přitahuješ jí.
Strašně rychle zmizela první várka E-07+ v rozměru na GS. Skladem rozměry na LC. Další dovezu zítra a ve čtvrtek.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Bojs, je tu toho tolik ajá chcu ještě v tutom životě aj jezdit, ne enom číst :-) na 11ce jsem měl Tourancky. na cestě super jinak na prd, však všeci víte. Teď mám Šinko cosi - motorka na nich byla při příchou k nám domů. drží dobře, ale vrní a navíc začíná mězi plotnama popraskávat, je to dot 10, tož špekuluju co teď dál. Terraforce? terénní ambice nemám, ale že bych chtěl mít hnědý průžek pokaždé co sjedu z asfaltu se taky říct nedá, tož co nazut? Rudo poraď :-) když gumy vydrží rok = 10-12tkm tak mi to stačí ;-) jezdím divočej, tak 30-40% dálniční přesuny po zákaznících. déšť nedéšť, jedu když je potřeba, nebo chuť ;-)
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
Ero napsal:
Bojs, je tu toho tolik ajá chcu ještě v tutom životě aj jezdit, ne enom číst :-) na 11ce jsem měl Tourancky. na cestě super jinak na prd, však všeci víte. Teď mám Šinko cosi - motorka na nich byla při příchou k nám domů. drží dobře, ale vrní a navíc začíná mězi plotnama popraskávat, je to dot 10, tož špekuluju co teď dál. Terraforce? terénní ambice nemám, ale že bych chtěl mít hnědý průžek pokaždé co sjedu z asfaltu se taky říct nedá, tož co nazut? Rudo poraď :-) když gumy vydrží rok = 10-12tkm tak mi to stačí ;-) jezdím divočej, tak 30-40% dálniční přesuny po zákaznících. déšť nedéšť, jedu když je potřeba, nebo chuť ;-)
Řešeno telefonicky
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží