To si tam tu dirku Bohumil nechal jako ejektor pro pernament přisávání piva,a oni by mu to hned chtěli zrušit,žádný takový to nedovol Bohušu !
Jinak je moc dobře že se stav lepší
kim napsal:
To si tam tu dirku Bohumil nechal jako ejektor pro pernament přisávání piva,a oni by mu to hned chtěli zrušit,žádný takový to nedovol Bohušu !
Jinak je moc dobře že se stav lepší
Jen tak dále,az se vrátí domů a bude už moc taky normálně jíst by jsme mohli udělat takovou malou párty....někde u něj......rád na to prispeju
Vše co dojede do cíle je dobré.
vevis napsal:
Dnes jeste dosli penize od Jana Hrstky.
Jinak doufam,ze Bohumil dnes pod kudlu nemusel.A kdyby uz ano,tak ze to šlo bez komplikacia rychle se z toho otřepe.
Zdar. Byl za mnou mladej..... NEMUSEL !!
Tož super!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
....hoši myslete si o mně co chcete, ale toto je jedna z nejbrutálnějších realityšou co jsem kdy četl.... hlavně, ať na jejím konci číhá to samé jako v pohádkách
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
Včera mi pacient napsal SMS, tak jsem se tam dneska zastavil. Dneska už mu odpojili další hadičky a už si to s rehabilitační sestrou štrádoval po chodbě v chodítku Dírka se zahojila a už zase popíjí vodu. Zítra mu prý slíbili, že mu zkusí dát potravu už normálním způsobem - prý mu zkusí dát kojeneckou výživu. Mám z toho takovej dobrej pocit Jen tak dál
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...