schrek> to samozrejme nikdo nevi, smernice toto neresi. Stejne jako drzeni zasobniku.... Proste v tom posranci EP udelal jeste vetsi bordel, nez jsme se obavali.
Upravil Slavek-xxx dne 20.03.2017 19:47
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
Mám obavu že to bude muset být rozměrově menší na těch deset aby bylo na pohled zdřejmé že má tu omezenou kapacitu. Spíš mě srala ta sklopka na 58ce ale teď jsem to zkoušel sklopené na šedesátkách dveřích a neprojde to ani bez kompenzátoru tak snad se z toho 58ka vyvlíkne
Upravil kim dne 20.03.2017 19:48
58 ma se sklopkou 62cm bud v klidu to sem vedel davno. . No nic udelam si par zasobniku 10 rannych nejake poskozene 30ti rany mam doma.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Čest ozbrojenci:
Jdu prvně na fízly s žádostí o prodloužení platnosti ZP. Musím ssebou vzít zbraně ke kontrole? Nebo je kontrolujou až s vydáním nového ZP? Nebo nikdy?
Díky za info.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Praxe z Plzně.Zbraně ke kontrole kdykoli od podání žádosti,bez kontroly nový ZP nedají.
A zbraně zatím vracejí!
Čas strávený na BMW GS se do života nepočítá!
Nemáte někdo tip na sklopku pažbu na osmapadesátku -plastovou,sklopnou do prava(k přepínači režimů) a vysouvací ? když bude s absorberem tím líp ale není nutný .Důležité aby to byla verze ,,M16" tj vyklopená v rovině s hlavní. Zatím jsem našel buď sklopnou ale ne vysouvací nebo naopak , a když obé splňuje tak je skloněná jako origo sa 58
Upravil kim dne 24.03.2017 18:39
YouTube Video
Upravil hicks dne 06.04.2017 17:23
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Co? Mám prázdné okno bez spoušťáku, ale za to "velké"
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
Co? Mám prázdné okno bez spoušťáku, ale za to "velké"
tomhle video by se ti na 100% libilo... je to specialne pro ceroplodiče
hod to do translatoru... fotr ma dceru dobre vycepovanou
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Než to vyhodim, tak kdyby se náhodou někdo připravoval na zkoušky ZP tak mohu zdarma poskytnout otázky v tištěné podobě. jednou na A4 a jednou na A5 plus nějaké poznámky co jsem vyfasoval na střelnici.
cvrnda přiložený následující obrázek:
Balím se na zítřek, šla kolem dvacetiletá dcera, chvíli na mě kouká, usměje se a povídá :tatínku kolik že ti to je ? Ta má starosti, mě by zajímalo jak 58 povezu skrytě na motorce .
milan67 přiložený následující obrázek:
To je skládací odhazovák na zásobníky, jel jsem na kurz tak jsem se musel maličko vybavit. Ještě přikoupím jednu sumku na zásobníky , jiný řemen na 58, ona se dnes nosí jinak než před třiceti lety a budu mít všechno co potřebuji.
Chlapaci kdyby se nekdo chtel zbavit nejake ho klonu 58, zadnou tiningovou jen obyc zaklad a nemusi byt ani v peknem stavu jen funkcni nebo Antilopy VZ58 mel bych zajem diky.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Od brachy bude na prodej jeden novohradskej 58. Bud ve dreve nebo v drevotrisce, dle prani. Vyrobeno nekdy v roce 2002, takze jeste z novych dilu (nema ani vojensky cislo). Prvni majitel. Je z Prahy, kontakt kdyztak do SZ.
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999