No, tak to je záludná otázka, radši to snad ani nebudu počítat. Něco na ni bylo pověšený, když jsem ji kupoval, teda "HO", páč to je Železo. Něco si vyžádala ba přímo vynutila přestavba a něco jsem prostě chtěl, tak nějak mi to tam chybělo. Ale začínal jsem zlehka, až ten konec jsem neukočíroval.
Koupě - 275 000,-, nutné s přestavbou (nádrž, plasty, padák ....) - 5 000,- (co jsem sundal jsem větčinou prodal, tak se to alespoň trochu rentovalo) za tu krásnou částku musím poděkovat Radoškovi, od něj pochází většina toho důležitého, no a to ostatní to snad ani psát nebudu, tak do 20 000,-. něco jsem dělal sám a něco jsem nezvládnul, tak ja musel pakupíííť.
Kubass
To Maris: Kola, plégo, sedačky...
No je to moc hezký a asi by to bylo i řešení pro lidi co z Adventury nedosáhnou na zem (jako třeba já). Ale když si vezmu, že žádný extrémy nejezdim a velkou nádrž nevyužiju, tak si za ty prachy raději koupim pořádnej podvozek. Možná by bylo zajímavý celou tu výměnu detailně popsat - třeba by se to někomu mohlo hodit. Fakt slušná práce
Hezký potěšení To dvojitý přední světlo se mi na 11 moc líbí. Originál vypadá jak z Avie. Jinak přikládám foto svýho mazlíka s novejma dráťákama. Teď ještě jinej podvozek, sedačky a bude to 100% podle mých představ
MALI přiložený následující obrázek: