Marek BMW napsal:
[quote]ripper napsal:
Přispěju taky svou troškou
Líbí se mi to
To potěší
A me to nasere, jak jsem ma ted zacatecnik davat fotky fix:-)))
Jinak Ladiku fakt super.
Musíš to brát jako motivaci. Určitě dovezeš pěkné fotky.
Posledního 3/4 roku fotím 5-6x/týden. Naštěstí mám pěkné scenérie kousek od baráku a stejně musím se psem ven.
Když se tomu budeš věnovat 1x týdně nebo ještě míň tak ten posun bude asi hodně malý, bohužel...
P.S. mrkni na www.500px.com. A nebo radši ne, ať nemáš větší depku
ja to chtel napsat uz dyl...nevim jestli to prida na profesionalite fotografa, nebo jestli to proste jen lip vypada na te fotce.
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
S těma podpisama nevím... má je tam skoro každý. Pravda je, že to je rušivý element. Buď ho zmírním, nebo vypustím uplně.
Moje fotky si stahuje celkem dost lidí a nikdo znich nemá ani páru,co to ten exif je,někteří jsou slušní,napíšou mi,řeknou mi předem svůj záměr a pak není problém,někteří fotku umí ořezat,neřeknou ani polib mi p.d...l a dál sní manipulují bez udání autora,už jsem se stím setkal.
Tož asi tak
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Jarys napsal:
Podpis dělá fotografa fotografem ale daleko horší je čas a datum
To si bohužel myslí hodně lidí a pak to tak někdy vypadá, tím nemyslím fotky tady ale obecně. To co tím podle mě chtěl Vojta říct, nebo alespoň já, je vytvoření si trošku elegantnějšího popisu, který ti okamžitě nepráskne do očí a nezničí první dojem. Chápu že se lidi chtějí chránit, ale jde to i decentněji.
Upravil Paul dne 21.08.2015 10:57
MichalD napsal:
podpis mají paranoici kteří si
A/ myslí že na jejich fotky čekají zloději z celého světa
B/ věří že podpisem se z cvaku stane dokonalé a hodnotné dílo
každopádně podpis v EXIFu nikoho neruší a fotky jsou dohledatelné
kdo neví co je EXIF zde https://cs.wikipe.../wiki/Exif
S timhle musim v hodne pripadech souhlasit...ale je to kazdyho vec. Nekdy to ovsem pusobi lehce komicky...
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz