Musíme počkat na Tondu...ten tomu rozumí.Je blbost,aby se nedalo jet ve stejnej čas,když se jede ve skupinách od 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!!do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
servisak napsal:
Nemáte někdo ponětí jak přepočítat provozní hodiny na kilometry?
Motohodiny na kilometry se počítaj dost blbě.Nicméně můžeš zkusit odhadnout průměrnou rychlost a z toho pak dopočítat kolik to mohlo najet km.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Já radši skoro ani nevytáhl paty z baráku jaký bylo vedro... Byl jsem donucen jet do Pardubic na Erichovi za právníkem a přijel jsem k němu upocenej jak dveře od chlíva... a to jsem jel "na lehko",jen v krunýři Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal:
Já radši skoro ani nevytáhl paty z baráku jaký bylo vedro... Byl jsem donucen jet do Pardubic na Erichovi za právníkem a přijel jsem k němu upocenej jak dveře od chlíva... a to jsem jel "na lehko",jen v krunýři
V sobotu jsem taky jezdil v krunýři,ale jen co zastavíš,tak by jsi stejně nejradši chcíp...
Kubrt napsal:
Já radši skoro ani nevytáhl paty z baráku jaký bylo vedro... Byl jsem donucen jet do Pardubic na Erichovi za právníkem a přijel jsem k němu upocenej jak dveře od chlíva... a to jsem jel "na lehko",jen v krunýři
V sobotu jsem taky jezdil v krunýři,ale jen co zastavíš,tak by jsi stejně nejradši chcíp...
to jo kámo Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal:
to jo kámo
Éj Umberto...tak až pojedeme na Radarku,tak Ty přijedeš do Č.B. a tam dáme spicha s Fífou...odsud vás povedu kančíma stezkama...
Kubrt napsal:
to jo kámo
Éj Umberto...tak až pojedeme na Radarku,tak Ty přijedeš do Č.B. a tam dáme spicha s Fífou...odsud vás povedu kančíma stezkama...
Klíďo prďo . V pátek budu mít času habaděj,tak se podřídím
Upravil Kubrt dne 18.06.2012 22:24
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Tak,kdo,kdy jede na traktory,voháňky? od 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!!do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA